Veren sitomat (Sookie Stackhouse #8) - Charlaine Harris8

Kirja-arvio :: Veren sitomat

Kirjoittanut wilow

Ah lisää draamaa vampyyrien, ihmissusien ja muiden ylisten välillä. Veren sitomat jatkaa mihin viimeksi jäätiin ja jännitystä on luvassa. Kerrankin koko kirja ei keskittynyt Sookien rakkauselämään tai siinä märehtimiseen. Tosin jos minulta kysytään Sookien pitäisi valita Eric ja lakata miettimästä muita. Kirjan loppu oli ainakin minusta aivan mahtava ja jään innolla odottamaan seuraavaa osaa.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Veren sitomat

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Johanna Vainikainen-Uusitalo. Sidottu.

Hurrikaani Katrinan aiheuttamien tuhojen ja vampyyrien huippukokouksessa tapahtuneen räjähdyksen jälkeen Sookie on pyörällä päästään. Hän toivoisi elämän palaavan normaaliksi, mutta yliluonnollisessa maailmassa kuhisee. Ihmissusien lauman vihanpito johtaa naisten ja lasten murhiin, ja vampyyrit saavat vieraita, jotka yrittävät ottaa haltuunsa heikentyneen valtakunnan. Kaiken lisäksi Sookien ihmistiikeripoikaystävä Quinn on ollut kateissa räjähdyksestä asti.

Koska Sookie on lauman ystävä ja hänellä on veriside Eric Northmaniin, paikallisen vampyyriyhteisön johtajaan, on selvää, että levottomuudet koskettavat myös hänen elämäänsä. Kun kamppailut viimein laantuvat ja kylmä veri lakkaa virtaamasta, hänen maailmansa on peruuttamattomasti toinen.

\"Herkullisen pirullinen ja yhä railakkaampi sarja.\" – Dallas Morning News