Kirja-arvio: Veren sitomat

Kirjoittanut Chanie - 4.0

Jep, sain tämän kirjan muutama minuutti sitten luettua. Täytyy sanoa että olen tähän osaan ollut tyytyväisempi kuin muutamaan edelliseen, sillä toimintaa oli enemän, ja luvut oli päätetty mielenkiintoisemmin niin että teki mieli jatkaa seuraavaa lukua. Edellisessä kirjassa Sookie vain kulki ympäri miljöötä selvittäen muutamaa murhaa, ja täytyy myöntää että se oli aika pitkästyttävää lukea. Nyt matkusteltiin vähemmän ja keskityttiin päähenkilön kotiseudun tapahtumiin enemän, mikä oli monet seikat huomioon ottaen hyvä juttu. Kirja kuitenkin yltää vain nipin napin neljään tähteen, johtuen siitä Sookie on kasvanut (henkisesti siis) sarjan edetessä aivan liian vähän ottaen huomioon tapahtumat jotka hän oli käynyt läpi. Ja miinusta siitä että hän oli selvinnyt jokaisesta hyökkäyksestä, vaaratilanteesta ja sodasta (tässä kirjassa siis) -joita oli todella monta- fyysisesti 90% vahingoittumattomana. Ja suomentaja tämänkin kirjan kohdalla toi miinusta, sillä esimerkiksi paikallinen Bon Tempsin murre oli hyvin olematonta, toisinkuin se oli englanninkielisessä versiossa melko vahvaa. Kuitenkin viihdyttävä kirja, ja tänäiltana suorastaan hämmästyin että olin loppusuoralle jo saapunut.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Veren sitomat

Charlaine Harris Julkaistu: heinäkuu 20, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Johanna Vainikainen-Uusitalo. Sidottu.

Hurrikaani Katrinan aiheuttamien tuhojen ja vampyyrien huippukokouksessa tapahtuneen räjähdyksen jälkeen Sookie on pyörällä päästään. Hän toivoisi elämän palaavan normaaliksi, mutta yliluonnollisessa maailmassa kuhisee. Ihmissusien lauman vihanpito johtaa naisten ja lasten murhiin, ja vampyyrit saavat vieraita, jotka yrittävät ottaa haltuunsa heikentyneen valtakunnan. Kaiken lisäksi Sookien ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veren perintö (Sookie Stackhouse, #6)Uusikuu (Houkutus, #2)Kylmäveristen klubi (Sookie Stackhouse, #3)Epäilys (Houkutus, #3)Verta sakeampaa (Sookie Stackhouse, #5)
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445