Käärmekonnun salaisuudet (Myyttihovi #4) - Brandon Mull8

Kirja-arvio :: Käärmekonnun salaisuudet

Kirjoittanut EndlessMoment

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Kirja oli hyvä, lukuunottamatta noin 30 viimeistä sivua. Alku seurasi mukavasti hieman erillaista kaavaa kuin aikaisemmat sarjan kirjat. Mutta se loppu!!! Ette ole tosissanne!! Gavin, yksi lempihahmoistani paljastuu Navarogiksi, se vei pohjan seuraavalta kirjalta, koska oli tehty selväksi, että Kendra pitää hänestä, ja nyt kaikki romuttui :(( En voi kuin sanoa, että mielestäni Mull teki SUUREN virheen.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Käärmekonnun salaisuudet

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Maria Lyytinen. Sidottu.

Pelko saattaa joskus olla paras kannustin…

Kun Sfinksi paljastui Iltatähden killan johtajaksi, kaikki killan toiminta näytti lakkaavan. Sitten Kendra kidnapataan, mutta hänen kaksoisolentonsa herättää kummastusta ympäristössään. Oikea Kendra sen sijaan saa tietää, että Sfinksi on onnistunut hankkimaan käsiinsä Okuluksen, kaikennäkevän silmän. Jos kilta oppii vielä hallitsemaan tätä maailman mahtavimpiin kuuluvaa taikakalua, loppujen kolmen esineen löytäminen, demonivankilan avaaminen ja pimeyden voitto Myyttihovista ovat silkkaa lastenleikkiä.

Aina niin arvaamaton Vanessa auttaa Kendran pakoon ja Salaisuuksien kirjan vihjeiden jäljille. Kurittoman Seth-veljen nokkeluutta taas tarvitaan, kun Aamunkoiton ritarit valmistautuvat ennennäkemättömiin vaaroihin. Avain kaukaiseen aarreholviin odottaa vain löytäjäänsä lohikäärmeiden asuinsijoilla – mutta kilpajuoksu sinne on armoton!

Yhdysvaltalaisen Brandon Mullin kiehtovassa fantasiasarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Myyttihovi (2010), Iltatähden kilta (2010) ja Varjoruton kosketus (2011).

”Ehdottomasti suositeltavaa lukemista kaikille aina teini-ikäisistä aikuisiin saakka.” – Marjo Pihlajaniemi, Ilta-Sanomat (sarjan edellisestä osasta)