Kirja-arvio: Vainottu

Kirjoittanut EndlessMoment - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Oli nyt pakko kirjottaa tähän jotain... Mielestäni tämä oli sarjan tähän mennessä paras kirja. Tämä siksi että juoni sai tuulta alleen kun tapahtumapaikka ei enää olekkaan se sama yön talo, siitä on luettu jo tarpeeksi. Nämä Zoeyn poikaongelmat ottavat jo päähän, ja kovasti. Eli niistä ei sen enempää kuin että valitsis Starkin ;D Ja loppujen lopuksi kirjan paras kohtaus oli mielestäni se kun ne korppi-ilkkujat (ihqu toi nimi :p) hyökkäsi Zoeyn kimppuun. Ja suomentaja ja "teinislangi" ei hyvä! Esim toi korppi-ilkkuja on ainoastaan huvittavan kuulonen, ei semmonen et "sen kuuleminen saa kylmät väreet juoksemaan selkäpiitä pitkin". Ja toi Zoeyn kiroilemattomuus ärsyttää, muut kiroilee liikaa, ja Zoey sanoo voi pehva. Aitoo?!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Vainottu

P. C. Cast, Kristin Cast Julkaistu: helmikuu 18, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Annika Eräpuro. Sidottu.

Entä jos muinainen pahuus haluaa juuri sinut? Entä jos se on viettelevintä mitä koskaan olet kohdannut?

Zoey ystävineen on paennut koululta ja piileskelee maan alla Stevie Raen ja ällöjen punaisten tulokkaitten tyyssijassa. Maanalaisen väen olemassaolo ei ole enää Neferetin oma pikku salaisuus vaan koko koulun tiedossa. Mutta Neferetillä on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salattu (Yön talo, #10)Kahlittu (Yön talo, #7)Langenneiden enkelten kaupunki (Varjojen kaupungit, #4)Määrätty (Yön talo, #9)Pelastettu (Yön talo, #12)
Paikalla 2 jäsentä ja 70 vierailijaa
valde määttä, Soliseva
Uusin jäsen: valde määttä
Jäseniä yhteensä: 9318