Kirja-arvio: 13 kirousta

Kirjoittanut Sigrid - 5.0

Ensinnäkin syy miksi annoin kirjalle viisi tähteä: Kirjan juoni on todella mukaansa tempaiseva ja sarja vain paranee toisessa osassa. Pidän tässä kirjassa mm. siitä että tässä osassa päähahmona toimii Punainen joka edellisessä kirjassa toimitti vain sivuhenkilön virkaa. Punaisen menneisyydestä, jossa on tapahtunut kauheitakin asioita, oli hienoa lukea. Myös Punaisen päättäväisyys kun hän lähtee pelastamaan "veljeään" keijujenvaltakunnasta on ihailtavaa. Kirjan loppuratkaisu oli yllättävä joskin myös aika ilmeinen. Kun Punainen & kumppanit ryhtyvät selvittämään amulettien olinpikkaa ne löytyvät liiankin helposti ja siitä syystä annankin kirjalle pienen miinuksen. Kokonaisuudessaan kirja oli loistava lukuelämys ja suositteelen sitä myös muille.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: 13 kirousta

Michelle Harrison Julkaistu: toukokuu 4, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: keijut

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu, kansipaperi.

Englantilaisen keijutrilogian toisessa osassa Red yrittää pelastaa pikkuveljensä keijujen kynsistä, mutta aika käy vähiin. Keijut lupaavat palauttaa pikkuveljen, mutta vastalahjaksi he vaativat, että Redin on palattava ihmisten maailmaan ja tuotava sieltä Tanyan perintöranneketjun kaikki 13 riipusta.

Kun Red pääsee ystäviensä Tanyan ja Fabianin luo Elvsdenin kartanoon, karmea totuus ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Artemis Fowl: Viimeinen vartija (Artemis Fowl, #8)13 salaisuutta (Keijutrilogia, #3)Artemis Fowl: Atlantiskompleksi (Artemis Fowl, #7)Loputtomasti (Paranormaali, #3)Tulimieli (Kapinaenkelit, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 52 vierailijaa
Salka, Adolfina Romanov
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559