Kirja-arvio: Matka alkaa

Kirjoittanut kyyhkynen - 3.0

Sanon ihan ensiksi, että kirjaa oli ahdistava lukea. Järkyttävät asiat vain seurasivat toisiaan ja tunsin itsekin suljetun aluksen ahtauden. Vaikka moni tästä kirjasta vaikuttaa pitävän, minua se jäi jotenkin kyrsimään. Amy oli jotenkin rasittava, Seuraaja kauhean epävarma ja useimmat aluksen henkilöt karmivia. Hyviäkin puolia kirjasta löytyi, kuten murhaajan oveluus ja kekseliäs juoni. Kirja muistutti minua paljon Stephenie Meyerin Vieraasta. Molemmissa pienehkö ihmisryhmä on suojautunut ahtaasti avaruuden uhkilta. Mutta Vieras oli vain paljon parempi. Aion kyllä lukea jatko-osat, vaikka ensimmäiseen osaan petyinkin.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Matka alkaa

Beth Revis Julkaistu: tammikuu 2, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, romantiikka, nuoret
Avainsanat: avaruusmatkat

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Outi Järvinen. Sidottu.

Kaksi nuorta, kaksi maailmaa. Voivatko he luottaa toisiinsa – saati rakastua?

Avaruusalus Varjelus lähtee viemään tiedemiehistä ja asiantuntijoista koostuvaa retkikuntaa kohti tuntematonta. Tarkoituksena on asuttaa uusi planeetta kaukana galaksin toisella laidalla. Mukana ovat myös 300 vuodeksi syväjäädytetyt 17-vuotias Amy ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Planeetta Logos (Nuorten toivekirjasto, #122)Molemmin jaloinKukaan ei kaipaa sinuaKävelevät koneet (Kävelevät koneet, #1)Kuulahden mohikaanit (Poikien seikkailukirjasto, #6)
Paikalla 43 vierailijaa
Uusin jäsen: ArunaK
Jäseniä yhteensä: 8759