Kirja-arvio: Rubiininpuna

Kirjoittanut MintFirefly - 4.0

Kun aloitin kirjan tykästyin heti hauskasti kirjoitettuun tekstiin ja huumoriin. Päähenkilöt olivat aika normaaleja mutta tykästyin sivuhenkilöihin, varsinkin haamuihin... :) En meinannut pysyä henkilöiden nimissä alussa perässä, mutta onneksi huomasin kirjan takana olevan listan.Odotin juonelta paljon, ja petyin hieman kun se ei ollutkaan niin vauhdikas ja vaarallinen. Jäin kuitenkin hyvillä mielin odottamaan seuraavaa osaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Rubiininpuna

Kerstin Gier Julkaistu: heinäkuu 26, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Riitta Virkkunen. Sidottu.

ROMANTTINEN AIKAMATKASEIKKAILU ALKAA

Gwendolyn on tuiki tavallinen 16-vuotias lontoolaistyttö, mutta hänen perhetaustansa on jotakin aivan muuta. Joillakin Gwenin sukulaisista on aikamatkaajan geeni, ja hänen sukupolvessaan geeni on hänen nirppanokkaisella serkullaan Charlottella. Koko suku odottaa herkeämättä, koska Charlotten ensimmäinen matka menneisyyteen koittaa. Gwendolynin arki on Charlotten ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Väärätähden lupaus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #4)Artemis Fowl: Aikaparadoksi (Artemis Fowl, #6)Harry Potter ja puoliverinen prinssi (Harry Potter, #6)Lumoava kaaos (Loihtijakronikka, #3)Kulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 34 vierailijaa
Fievre, Pisania
Uusin jäsen: Anders Vacklin
Jäseniä yhteensä: 9452