Kirja-arvio: Valittu

Kirjoittanut Lauski - 2.0

Vähän tökki juoni koko kirjan ajan ja tuntui katkeilevan kun nuita miehiä vain vatvottiin.Pitää ehkä antaa suomentajalle pieni miinus (en ole siis lukenut kirjaa englanniksi mutta tuntuisi että murteita on jätetty pois) Hauska tässä kirjassa oli kun mietti Zoeyn kolmea "poika/miesystävää". Siinä oli kolme hyvää mies vaihtoehtoa; "seksilelu", "unelmavävy" ja "täydellinen-mutta-renttu"... Mutta olisi silti voinut johonkin muuhun välissä mennä kuin puolet kirjasta mietittiin mitä tehdä miehillä. Ei siis mikaan huippu hyvä mutta on sitä huonompiakin tullut vastaan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Valittu

P. C. Cast, Kristin Cast Julkaistu: maaliskuu 16, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Nyt koetellaan vampyyritulokas Zoey Redbirdin luonteenlujuutta

Zoeyn paras ystävä Stevie Rae on muuttunut irvokkaaksi zombiksi, ja hänet täytyy pelastaa luisumasta lopullisesti pimeyden voimien valtaan.

Zoey ei tiedä, mitä tehdä. Salaisuutta ei voi kertoa muille Yön talon asukkaille. Juuri nyt etuoikeutettu asema jumalatar Nyksin valittuna tuntuu taakalta. Yksinäisimmällä hetkellä ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Merkitty (Yön talo, #1)Langenneiden enkelten kaupunki (Varjojen kaupungit, #4)Illallinen vampyyrin kanssaIsadella: Sydän murskana (Isadella, #2)Taivaallisen tulen kaupunki (Varjojen kaupungit, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 42 vierailijaa
Lukijatar
Uusin jäsen: Aki Määttä
Jäseniä yhteensä: 8798