Hauskasti keksitty idea jumalista, jotka asustavat ihmisten keskuudessa ja elävät normaalia (tai kutakuinkin normaalia) ihmiselämää. Hahmoista on saatu aikalailla omansalaisia. Afrodite, tuo kauneuden jumalatar, on mukana puhelinseksi-bisneksessä, Apollon iskee naisia ja pitää samalla auringon taivaalla kun taas Zeus on ollut vuosia omassa huoneessaan ja kärsii jonkin sortin mielenterveysongelmista. Hauska kirja, joka aiheutti muutamaan otteeseen naurunpyrskähdyksiä, mutta ei mielestäni ylittänyt ihan kaikkia odotuksiani. Teksti oli sujuvaa ja kirjan luki helposti muutamaan tuntiin vaikka siinä sivuja riittikin. Loppua kohden alkoi sitten tapahtumaan jos jonkinlaista ja loppu olikin sitten aika erikoinen omalla tavallaan. Yhteenvetona voisi sanoa, että hauskaa ja kevyttä lukemista niille, joita vähääkään kiinnostaa kreikan tarusto.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Huonosti käyttäytyvät jumalat

Marie Phillips Julkaistu: huhtikuu 3, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia
Avainsanat: antiikin mytologia, elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Titia Schuurman. Sidottu, kansipaperi.

Millainen Afrodite olisi, jos hän eläisi nykyajan Lontoossa?

Olympos on ikuinen. Lontoo on jumalainen. Kreikkalaiset jumalat eivät unohtuneet antiikkiin, vaan elävät tälläkin hetkellä Pohjois-Lontoossa kimppakämpässä. He ovat menettäneet voimiaan ja ovat ikävystyneitä, mutta tekevät edelleen samaa kuin antiikin aikana: kinastelevat pikkuasioista ja punovat juonia, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Väristyksiä haudan takaa (Harper Connelly, #3)Tuntemattoman tropikin vangitMifongin perintö (Mifonki-sarja, #1)Kuka pelkää noitiaTarina merkillisestä rakkaudesta
Paikalla 1 jäsen ja 56 vierailijaa
FreakyMike
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384