Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut tuu-t1kk1 - 4.0

Mulla kävi niin että oikeastaan yllätyin että kirja oli niin hyvä. olin ajatellu että se on vaan joku feikki twilight, mutta yllätyinki iloisesti. Kirja oli hyvää luettavaa ja patch oli tietenkin uskomattoman seksikääs pahapoika. Yhden tähden kuitenkin miinustan, sillä en pitänyt Norasta erityisen paljon ja kirja oli hieman ennalta arvattava. Vee oli toki myös ihana ja hänen kommenttinsa saivat suupieletkääntymään:). Kaiken kaikkiaan kirja oli lukemisen arvoinen ja jatko osatkin luen heti kun pääsen kirjastoon.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Riitasointu (Langennut enkeli, #2)Myrskylä (Myrsky, #1)Kajo (Kuura-trilogia, #2)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 35 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388