Kirja-arvio: Ennustus

Kirjoittanut Q_Black - 3.0

Siinä missä kaksi ensimmäistä osaa olivat hyvän ja kelvollisen välissä, kolmas osa muuttui hiukan pitkäveteiseksi. Joitakin asioita olisi mielestäni voinut jättää pois tai selittää lyhyemmän kaavan mukaan. Lisäksi nykyisin teinikirjoille ominainen kolmiodraama otti päähän ihan oikeasti. Onko normaalia "rakastaa" kahta ihmistä yhtä aikaa ja vehdata heidän välillään aivan kuin sitä kolmatta ei olisikaan? Tämän kuvion takia Victoria on lähinnä omissa silmissäni piloille hemmoteltu naiivi tyttö, jonka voimat kuuluisivat jollekin aivan toiselle hahmolle. Mielenkiintoisinta antia tässä kirjassa oli ehdottomasti Jackin ja naaras-shekin kanssakäyminen. Kuten aiemmassa, tässäkin kirjassa oli paljon paikkoja ja nimiä, joista vain murto-osa oli muistissa joten kuten. Varsinainen tapahtumien ketju käynnistyi vasta loppupuolella ja minä kun ymmärsin, että tämä sarja on trilogia. Ainakaan kirjailijan sivulla ei ole mitään mainintaa jatkosta, mutta silti tarina jäi aivan auki vaikka sen olisi voinut niin hyvin lopettaa tähänkin kirjaan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Ennustus

Laura Gallego García Julkaistu: elokuu 23, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Satu Ekman. Sidottu, kansipaperi.

"Vain yksisarvinen ja lohikääme pystyvät kukistamaan Ashranin ja shek avaa heille portin” – IDHUNIN PROFETIA

Velho Ashran Nekromanti on kaapannut vallan Idhun-planeetalla ja ajanut kansalaiset pakoon Maahan. Sinnikäs vastarintaliike, johdossaan soturiprinssi Alsan ja velho Shail sekä kaksi Maan lasta: koulutyttö Victoria ja vanhempansa menettänyt 13-vuotias Jack, ei kuitenkaan luovuta ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lumottu lehmus (Tuomas Karhumieli ja Anni Unennäkijä - trilogia, #3)KesämyrskyIkuisuus (Väristys, #3)Lumottu (Yön talo, #6)Kasvottomat (Keplo Leutokalma, #3)
Paikalla 3 jäsentä ja 53 vierailijaa
Dynierax, LordStenhammar, Tuomas Anttonen
Uusin jäsen: Tuomas Anttonen
Jäseniä yhteensä: 9389