Kirja-arvio: Keskiyö

Kirjoittanut Helinä - 5.0

Tämä kirja oli ehkä yksi parhaimmista Soturikissoista, sillä se oli ehkä vähän tavallaan vauhdikkaampi. Ehkä se jotkuu minusta itsestäni, tai sitten se johtuu siitä, että kertoja on vaihtunut, vanhemmasta nuorempaan. Kirja piti otteessaan viimeiseen asti, ja minua ei saanut tämän kirjan kimpusta millään. =) Lieneekö tuo sitten hyvä vai huono juttu. Minä olen ollut Soturikissojen fani alusta asti, ja se minä tulen olemaan vastaisuudessakin.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Keskiyö

Erin Hunter Julkaistu: kesäkuu 23, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Myrskyklaanin nuori soturi Vatukkakynsi saa Tähtiklaanilta salaperäisen viestin, jossa kerrotaan soturiklaanien metsää uhkaavasta tuhosta ja uudesta ennustuksesta. Yllättäen selviää, että muutama muukin on nähnyt samanlaisia unia. Nuoret kissat saavat tehtäväkseen taivaltaa kohti laskevaa aurinkoa kuulemaan, mitä keskiyö heille ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuunnousu (Soturikissat: Uusi profetia, #2)Klaanien laki (Soturikissat: Klaanien kirjat, #2)Salaisuuksien metsä (Soturikissat, #3)Pitkät varjot (Soturikissat: Kolmikon mahti, #5)Auringonlasku (Soturikissat: Uusi profetia, #6)
Paikalla 3 jäsentä ja 49 vierailijaa
kyty, Klaus Kaarre, Helmeilevä susi
Uusin jäsen: touko kumpulainen
Jäseniä yhteensä: 9327