Kirja-arvio: Keskiyö

Kirjoittanut Helinä - 5.0

Tämä kirja oli ehkä yksi parhaimmista Soturikissoista, sillä se oli ehkä vähän tavallaan vauhdikkaampi. Ehkä se jotkuu minusta itsestäni, tai sitten se johtuu siitä, että kertoja on vaihtunut, vanhemmasta nuorempaan. Kirja piti otteessaan viimeiseen asti, ja minua ei saanut tämän kirjan kimpusta millään. =) Lieneekö tuo sitten hyvä vai huono juttu. Minä olen ollut Soturikissojen fani alusta asti, ja se minä tulen olemaan vastaisuudessakin.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Keskiyö

Erin Hunter Julkaistu: kesäkuu 23, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Myrskyklaanin nuori soturi Vatukkakynsi saa Tähtiklaanilta salaperäisen viestin, jossa kerrotaan soturiklaanien metsää uhkaavasta tuhosta ja uudesta ennustuksesta. Yllättäen selviää, että muutama muukin on nähnyt samanlaisia unia. Nuoret kissat saavat tehtäväkseen taivaltaa kohti laskevaa aurinkoa kuulemaan, mitä keskiyö heille ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tähtiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #4)Pimeyden joki (Soturikissat: Kolmikon mahti, #2)Pitkät varjot (Soturikissat: Kolmikon mahti, #5)Yön kuiskaukset (Soturikissat: Tähtien enne, #3)Näkö (Soturikissat: Kolmikon mahti, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 70 vierailijaa
LordStenhammar, duiduli
Uusin jäsen: Anton Niinikoski
Jäseniä yhteensä: 8757