Kirja-arvio: Tukikohta

Kirjoittanut HourglassEyes - 5.0

Mahdollisesti paras Kingin koskaan kirjoittama kirja. Teksti tempaisee mukaansa heti alkusivuilta eikä King tapansa mukaisesti säästele ketään eikä mitään, kun laboratoriosta karannut tuhoisa virus pyyhkäisee suurimman osan ihmis- ja eläinkunnasta mennessään. Vanhaa kunnon Kingiä, joka on pakko lukaista aina silloin tällöin uudestaan, mieluten silloin, kun flunssapöpö alkaa kutitella nenän sisäpinnalla!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tukikohta

Stephen King Julkaistu: 1990
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 1978/1990. Suomentanut Kari Nenonen. Kannen kuva: Kari T. Leppänen. 1. laitos kahdessa osassa 1990. Sidottu ja nidottu painos. 2. laitos yksiosaisena 1994. Nidottu.

Horror Writer Association's Top 40 Horror Book of All Time, World Fantasy -palkintoehdokas 1979.

Testilaboratoriossa sattuu paha onnettomuus ja ilmoille pääsee hengenvaarallinen virus. Se on supervirus joka leviää kuin kulovalkea ja sitä on turha paeta sillä se liikkuu ilman mukana. ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

LeväluhtaThe Walking Dead: Kolmas kirja (The Walking Dead, #3)Kohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)The Walking Dead: Ensimmäinen kirja (The Walking Dead, #1)Uusi aika 2: Varjosielut (Vampyyripäiväkirjat, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 50 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455