Rivan aikakirjat (Belgarionin ja Mallorean tarujen liitteet #3) - David Eddings, Leigh Eddings4

Kirja-arvio :: Rivan aikakirjat

Kirjoittanut Dragonil

STOP! Älä vaivaudu lukemaan tätä kirjaa, jos et ole todellinen Eddings-fani. Kirja sisältää kaiken tiedon Belgarionin tarun maailmasta - siis kaiken. Kirjassa on monia mielenkiintoisia lukuja niille jotka haluavat lisätietoa, mutta asiaan perehtymättömälle kirja on silkkaa myrkkyä. Kirja käy todella yksityiskohtaisesti läpi kaikki asiat mitä voit kuvitella - aina Ulgojen rahayksiköstä Tolnedran keisarikunnan historiaan. On kirjassa myös jotain positiivistakin. Varsinkin Davidistä itsestään kertovat luvut ovat mielenkiintoista luettavaa. En kuitenkaan suosittele kirjaa sen pahemmin, koska se on suurimmalta osaltaan tylsää luettavaa. Mutta asiasta kiinnostuneet, lukemaan vain!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Rivan aikakirjat

Rivan aikakirjat: Belgarionin ja Mallorean tarujen vanhat käsikirjoitukset (The Rivan Codex: Ancient Texts of the Belgariad and the Malloreon, 1998). Suomentanut Tarmo Haarala. Kuvitus ja päällyksen kuvat: Geoff Taylor. Sidottu, kansipaperi.

EDDINGS – fantasian ykkösnimi kautta maailman

Rivan aikakirjat vie unohtumattomalle matkalle Belgarionin tarun maailmaan – mahtavan Tolnedran keisarikunnan sydämestä etäiselle Tuulten saarelle, Ulgolannin vuorilta Mallorean kaukaisimpiin kolkkiin. Eletään aikaa, jolloin kaksi vastakkaista ennustusta käy kamppailuun maailmojen herruudesta ja on tuhoamaisillaan koko universumin. Myös Aldurin Pyhän Kiven alkuperä selviää – kiven, joka on Belgarionin tarun ydin.

Pääsemme lukemaan ikivanhoja kirjoituksia, joiden katkelmia Belgarath-velho yritti vuosituhansien ajan tulkita, ja tutustumme eri kansojen rikkaaseen perinteeseen: niiden erilaiset uskomukset, mehevät sananparret ja sukupolvelta toiselle kulkeneet tarinat on tallennettu Rivan aikakirjojen sivuille.

Rivan aikakirjat vie Eddingsin lukemattomat ihailijat ikimuistoiselle retkelle Belgarionin tarun maailmaan – vielä kerran!