Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut Iltaneth - 4.0

Ostin tämän alelaarista ja rupesin lukemaan vähän skeptisellä mielellä. Olen kuitenkin aina ollut kiinnostunut enkeleistä ja koska olen romantiikan ystävä niin ostin omaksi. Yllätyin siitä miten koukuttava kirja oli vaikka se olikin vähän ennalta-arvattava ja kirjailija on välillä tehnyt sellaisia valintoja joilla ei ole mitään muuta funktiota kuin saada esiin paljasta pintaa tai jotain vastaavaa. Päähenkilöt ovat mielestäni ihan mielenkiintoisia eivätkä juuri aiheuta fave palm reaktiota. Paljon parempi rakkaustarina kuin Houkutus (anteeksi vain) vaikka samaan kategoriaan tämä kai on lueteltavissa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sotilaat (Talon-saaga, #3)Ruska (Kuura-trilogia, #3)Kapinalliset (Talon-saaga, #2)Jäljitetty (Susiraja, #3)Riitasointu (Langennut enkeli, #2)
Paikalla 36 vierailijaa
Uusin jäsen: Mikko Toivanen
Jäseniä yhteensä: 9328