Kirja-arvio: Happy family

Kirjoittanut Q_Black - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Koska Huono Karma oli niin hauska kirja niin pitihän sitä samalta kirjailijalta ottaa lukuun tämäkin, koska juoni vaikutti hauskalle. Happy Family sisältää realistisen perheen elämää, joka on luisunut alamäkeen ja perheen äiti yrittää kaikkensa saada heidät taas rakastavaksi perheeksi. No, helpommin sanottu kuin tehty. Ilkeä noita muuttaa heidät hirviöiksi ja siitä se hupi vasta alkaakin. Hauskasti kirjoitettua kevyttä luettavaa, joka naurattaa useampaan otteeseen. Myös Stephenie Meyer saa oman osansa Safierin nokkelassa kerronnassa. Perheessä on vähän yksinkertainen Frank, josta tulee mainio frankensteinin hirviö kun taas perheen äiti, Emma, joutuu taistelemaan verenhimonsa ja superseksikkään Draculan välillä. Perheen ujo, mutta neropatti poika muuttuu ehkä maailman nössöimmäksi ihmissudeksi, joka saattaa livautella ilopissejä ja perheen teini-ikäinen tytär on muumio, joka haikailee menetetyn pojan perään. Erikoinen sakki, joka jaksaa viihdyttää alusta opettavaiseen loppuun asti.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Happy family

David Safier Julkaistu: syyskuu 13, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: huumori, ihmissudet, noidat, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Sanna Van Leeuwen. Sidottu, kansipaperi.

David Safier on saanut koko Euroopan tikahtumaan nauruun!

Emma Wünschmann on hylännyt perheensä vuoksi kansainvälisen uransa kustannusalalla. Nyt hänellä on pieni lastenkirjakauppa, jossa saisi kernaasti käydä enemmänkin maksavia asiakkaita. Perhe-elämäkään ei kukoista: teini-ikäisen tyttären mielestä äiti on totaalisen nolo, poika on sulkeutunut kirjojen maailmaan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kysytään KlaaraltaLuotettava ohikulkijaKustaa Piponiuksen kutistusflunssaNeitsyt ja demoni (Jääkansan tarina, #22)Fimbul-talvi (Matka Asgårdiin, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 52 vierailijaa
Pisania, Darkki
Uusin jäsen: Lauri Wallivaara
Jäseniä yhteensä: 9379