Kirja-arvio: Musta liekki

Kirjoittanut Dreamfly - 4.0

Kun aloitin lukea tätä kirjaa ajattelin 'äh onpa tylsä,samanalainen kun muutkin osat,eikä Haven on kuolematon' Mutta mitä pidemälle kirjassa eteni sitä paremmaksi se muuttui, vaikka siitä kyllä puuttui se jokin, mikä tekisi kirjasta erinomaisen. Havenin kuolemattomuus oli jotenkin ärsyttävää, mutta Everin sähläilyt Romanin kanssa pitivät mielenkiintoa yllä. Vaikka lopussa päädyttiin taas samaan tilanteeseen kuin edellisessäkin kirjassa eli ettei ei ole vastamyrkkyä, niin tadaa kaikki on taas hyvin. Toivon ,että seuraavassa osassa Ever ja Damen saisivat vastamyrkyn vastamyrkyn ja hoitaisivat homman kotiin.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Musta liekki

Alyson Noël Julkaistu: kesäkuu 28, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Sirpa Meripaasi. Sidottu.

Kuolematon rakkaustarina pitää otteessaan - kerran sen piiriin päästyään on pakko saada lisää.

Ever yrittää auttaa parasta ystävätärtään Havenia muuttumaan kuolemattomaksi ja samalla murtamaan itsensä ja Damienin rakkauden esteenä olevan kirouksen. Hän joutuu tasapainoilemaan synkkien uhkakuvien kanssa ja taistelemaan vanhaa perivihollista Romania vastaan.

Epätoivoinen Ever turvautuu mustaan magiaan ja vaarantaa kaiken rakastamansa - jopa Damenin.

Muita kirjoja joista saatat pitää

Avain (Mahtavat 12, #3)Okaruusujen valtakunta (Valtakunta, #1)Lumottu lehmus (Tuomas Karhumieli ja Anni Unennäkijä - trilogia, #3)Vatukkatähden myrsky (Soturikissat-erikoisseikkailut, #7)Demonivankilan avaimet (Myyttihovi, #5)
Paikalla 22 vierailijaa
Uusin jäsen: Ella Joku
Jäseniä yhteensä: 9320