Kirja-arvio: Hämärän prinssi

Kirjoittanut Q_Black - 3.0

En ole jostain syystä ollut kauhean tykästynyt näihin tämän sarjan pokkareihin ja tähän mennessä on tullut luettua vain yksi kelvollinen tarina. Täytyy myöntää, että ihan nokkela idea luoda kirjat tavallaan omiksi tarinoikseen, jotka kuitenkin yhdistyvät omalla tavallaan hahmojen muodossa. Itse en ole lukenut kuin kolme tämän sarjan pokkaria, joten en tiedä vaikuttaako sekin mielipiteeseeni, mutta jotenkin nämä ei vaan sytytä. Stormy oli jotenkin liian Vladin pauloissa vaikka siihen oli syykin ja Vlad ei ollut lähelläkään mitään entisaikojen hurjimpaa vampyyria. Juoni sinänsä oli ihan kelvollinen, mutta jotenkin tässä tuntui, että loppuratkaisu oli liian itsestään selvä vaikka eihän harlequineissa ikinä olekaan mitään kovin monimutkaista juonta ja tarinaa koska ne on suunniteltu vaan sellaisiksi kevytlukemisiksi. Kyllähän tämän jaksoi lukea, mutta ei se herättänyt mitään sen erikoisempia tuntoja.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Hämärän prinssi

Maggie Shayne Julkaistu: joulukuu 1, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Stormy on osakas yliluonnollisten asioiden etsivätoimistossa ja saa eräänä päivänä hyvin kummallisen toimeksiannon. Museossa on esillä sormus, jossa on valtava rubiini, ja Stormya pyydetään varastamaan se.

Sormuksella on vahva side ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #5)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Verenjanoa Dallasissa (Sookie Stackhouse, #2)Verta sakeampaa (Sookie Stackhouse, #5)Minun rakastajani (Mustan tikarin veljeskunta, #8)
Paikalla 41 vierailijaa
Uusin jäsen: Ville Suur-Askola
Jäseniä yhteensä: 9109