Kirja-arvio: Tobi Lolness

Kirjoittanut Kirjaneito - 4.0

Alkun kirja epäilytti, sillä olen lapsesta saakka tntenut jonkinlaista vastenmielisyyttä erilaisia peukaloistarinoita kohtaan. Nyt kirjan lukeneena olen iloinen, että voitin ennakkoluuloni. Se nousi yhdeksi suosikeistani. Rakastuin kirjan miljööseen. Ajatus pienistä ihmisistä joiden koko maailma on yksi ainut puu, on kiehtova. Myös kirjan henkilöt olivat mielestäni onnistuneita. Kirjailija onnistui herättämään minussa sympatiaa oikeita hahmoja kohtaan ja vastavuoroisesti inhoa pahiksia kohtaan. Kirjan kieli ja kerronta todella saivat minut hymyilemään moneen otteeeseen. Minulle tässä kirjassa on jotain jota on vaikea kuvailla. Se on yhtäaikaa surumielinen ja silti toivoa täynnä. Tobin elämän vaiheet valottuvat pikkuhiljaa ja lukemista on vaikea lopettaa. Suosittelen!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tobi Lolness

Timothée de Fombelle Julkaistu: syyskuu 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset

Alkuteos ilmestynyt 2006. Kuvittanut François Place. Suomentanut Anna-Maija Viitanen. Sidottu.

Kapua mukaan unohtumattomaan seikkailuun!

Tobi Lolness on puolitoista millimetriä pitkä, ikäisekseen lyhyenlainen. Hän asuu suuressa tammessa, joka on asukkailleen koko maailma.

Tobin isä on kiistelty ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ison mustan pöön suo (Lopunperä, #2)Virvatulen vartijat (Maan, veden ja tulen väki, #3)LumisiskoTuulien taikuri (Maan, veden ja tulen väki, #4)Sudenhampaat (Aijalin saaren tarut, #3)
Paikalla 3 jäsentä ja 56 vierailijaa
Siivetön lohikäärme, S.T.A.R., LordStenhammar
Uusin jäsen: Suvi Ukkonen
Jäseniä yhteensä: 8873