Kirja-arvio: Demonivankilan avaimet

Kirjoittanut Pisadon - 5.0

Myyttihovi on yksi parhaista kirjasarjoista joita olen koskaan lukenut! Ensimmäinen osa oli tylsä kun vertaa muihin sarjan kirjoihin, joten onneksi päätin silti jatkaa lukemista sen osan jälkeen. Jäi haikea olo, kun suljin Demonivankilan avaimet kirjan kannen, sillä Mull oli kertonut ettei sarja enää jatku eikä mitään lisäosia tai muuta samanlaista ole tulossa. Parhaita hahmoja Myyttihovissa olivat tietysti Kendra ja Seth, sekä Hugo :D Kiinnostamaan jäi myös Sananjalka. Olisin halunnut tietää mitä hänen ja Kendran suhteelle tapahtuu. Ehkäpä kirjailija voisi tästä vielä kehittää jonkinlaisen kevyen jatko-osan...;D Jään innolla odottamaan Mullin muiden kirjojen suomentamista.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Demonivankilan avaimet

Brandon Mull Julkaistu: syyskuu 22, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Maria Lyytinen. Sidottu.

”Kaikella, millä on alku, on oltava myös loppunsa.”

Kuolemattomuuden kastemaljasta voimia ammentanut Sfinksi on jo vuosisatoja vehkeillyt saadakseen haltuunsa viisi salaista taikakalua, joita tarvitaan demonivankila Zzyzxin avaamiseen. Maailmanloppu on enemmän kuin pelkkä uhka, mikäli Iltatähden kilta löytää kaksi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Historian vartijat: Circus Maximus (Historian vartijat, #2)Langenneiden enkelten kaupunki (Varjojen kaupungit, #4)Kuun merkki (Soturikissat: Tähtien enne, #4)Eksynyt sankari (Olympoksen sankarit, #1)Kahlittu (Yön talo, #7)
Paikalla 2 jäsentä ja 61 vierailijaa
KiLLPaTRiCK, Rixer
Uusin jäsen: Piia
Jäseniä yhteensä: 8847