Kirja-arvio: Demonivankilan avaimet

Kirjoittanut Pirita - 5.0

Kun tämä kirja tuli syyslomalla vastaan, kiljaisin ilosta ja tartuin kirjaan, mutta vetäisin käden pois kun muistin että tämä on viimeinen osa. Hetken jopa mietin että jättäisin kirjan vaan siihen enkä edes lukisi sitä, koska en halunnut jättää Myyttihovin upeaa taikamaailmaa taakseni. No, ostin kirjan silti. M-A-H-T-A-V-A-A. Kliseet puuttuivat, uudet, kiehtovat hahmot (Sananjalka!) ja ihan rauhaisa lopetus. Oikeastaan jäi harmittamaan, kun Sananjalan ja Kendran juttu jäi auki. Vaikka nythän siihen voi kuvitella jokainen oman lopun;) Myös Warrenista ja Vanessasta olisi kiva tietää lisää... kunpa Brandon tekisi vielä edes näihin pareihin liittyvän pienen kirjan:/ Tai edes kertoisi mitä heille tapahtuu!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Demonivankilan avaimet

Brandon Mull Julkaistu: syyskuu 22, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Maria Lyytinen. Sidottu.

”Kaikella, millä on alku, on oltava myös loppunsa.”

Kuolemattomuuden kastemaljasta voimia ammentanut Sfinksi on jo vuosisatoja vehkeillyt saadakseen haltuunsa viisi salaista taikakalua, joita tarvitaan demonivankila Zzyzxin avaamiseen. Maailmanloppu on enemmän kuin pelkkä uhka, mikäli Iltatähden kilta löytää kaksi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Karkotus (Soturikissat: Kolmikon mahti, #3)Painajaisten lintukotoOrrin ja korppisota (Usvasaari, #4)Mitä huominen tuo tullessaanHiljaisuus (Langennut enkeli, #3)
Paikalla 22 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384