Kirja-arvio: Myrkyn oppitunnit

Kirjoittanut Q_Black - 3.0

Okei, tämä on varmasti sellainen pokkari, josta Harlequinia inhoavatkin varmasti pitäisivät koska meno alkoi paikoitellen olla jopa tylsää kun mitään ei tapahtunut. Pokkari keskittyi lähinnä Yelenan toipumiseen ja maistajaksi oppimiseen, mutta hänen ja Valekin suhteesta ei oikeastaan ollut kuin muutamissa sivulauseissa ja ihan kirjan lopussa. Olisin toivonut enemmänkin kuohahduksia heidän välilleen, mutta ei. Ihan viihteellistä luettavaa toisenlaisesta maailmasta, jossa milloin tahansa voi saada sen viimeisen iskun ja kuolla. Kuitenkin olisin toivonut vähän enemmän sitä romantiikkaakin. Noh, saa nähdä miten seuraavassa osassa sitten, mutta loppu ei kyllä luvannut hyvää.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Myrkyn oppitunnit

Maria V. Snyder Julkaistu: helmikuu 1, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Yelena koulutetaan maistajaksi suojelemaan Komentajaa myrkyttämiseltä. Valek, Komentajan päävakooja, kouluttaa Yelenan, joka ei olekaan ihan tavallinen maistaja. Hän on orpokodin kasvatti, rajan toiselta puolelta, murhan tunnustanut nainen, jolla on akrobaattisia ja yliluonnollisia taitoja. Sitia ja Ixia ovat kaksi valtakuntaa, joiden välinen raja on tarkoin vartioitu. Valek on uskollinen komentajalleen, mutta onko ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salamurhaajan kohtalo (Narri ja Näkijä, #3)Huhtikuun noita (Portti-kirjat, #2)Tuulien taikuri (Maan, veden ja tulen väki, #4)Taikajengi ja viekas vatsastapuhuja (Taikajengi, #3)Ritari Galahad (Uusia romaaneja, #20)
Paikalla 2 jäsentä ja 64 vierailijaa
Iivari, Freyja
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724