Kirja-arvio: Uusikuu

Kirjoittanut Melonny - 1.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Uusikuu jatkoi Edwardin ällöä palvontaa, Bellan oksettavaa itkunsekaista kaipuuta ja kiiltokuva vampyyrien tarinaa. Pisteenä iin pääle Jacob (joka oli ehkä paras hahmo esimmäisessä kirjassa) muuttui IHMISSUUDEKSI. Kun Edward jättää Bellan niin Jacob lohduttaa ja suojelee Bellaa. Ja mitä saa? Ensimmäisen tilaisuude tultua tulee EDWARD!! ET SAA KUOLLA!! (Nyyhkytystä) Huh, selvisit, koska tämä tarina pelkkää kiillotettua kakkaa. Kukaan ei kuole ja kaikki menee hyvin. Hävettää, että joku nostaa tälläisen roskan esim. J.R.R Tolkienin, J.K Rowlingin ja Terry Pratchettin edelle.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Uusikuu

Stephenie Meyer Julkaistu: joulukuu 21, 2007
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: elokuva, ihmissudet, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Tiina Ohinmaa. Päällyksen suunnittelu: Gail Doobinin ja Sami Saramäki. Päällyksen valokuva: Roger Hagadone. Sidottu. WSOY-pokkari, 2010. Nidottu.

”Tuntui kuin olisin nähnyt hirveää painajaista, sellaista jossa täytyy juosta juoksemasta päästyään, keuhkot pakahtumaisillaan, eikä silti pääse eteenpäin niin lujaa kuin tahtoisi... Tämä ei kuitenkaan ollut unta, ja toisin kuin painajaisissani, en juossut oman henkeni ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Selviytyjät (Intertwined, #2)Aamunkoi (Houkutus, #4)Illallinen vampyyrin kanssaHoukutus (Houkutus, #1)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)
Paikalla 2 jäsentä ja 66 vierailijaa
Fievre, rudi92
Uusin jäsen: Ari Maunu
Jäseniä yhteensä: 9329