Kirja-arvio: Perillinen

Kirjoittanut Saphira. - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Aivan ihana kirja! Todella hyvä lopetus ja onneksi oli pitkä kirja. Odotin tätä kirjaa varmaan yli vuoden, tai no siitä lähtien kun sain Brisingrin luettua, mutta suurin odotus oli silloin kun kirja julkaistiin Yhdysvalloissa. Ärsytti vaan suomentajan mokailut... Esim. lohikäärmeratsastajat oli kirjoitettu isolla, Nasuadaa väitetään vardeneiden kuningattareksi, kahden puukon koetus onkin yhtäkkiä Pitkien puukkojen koetus... Loppu oli vähän haikea ja ehkä hiukan kliseinen: Eragon lentää pois Alagaësiasta auringonlaskuun. No okei, ei lentänyt. :D Oisin toivonut Eragonin ja Aryan välille hiukan toisenlaista loppua. =/ Ja Eragonin lähtö... Ja sitten tuo suomentajan moka: kirjassa viitataan Eurooppaan. Luulen, että englannin kielinen sana oli Empire, josta tuo Eurooppa sitten tuli... Oisin toivonut parempaa suomentajaa. Mutta upea kirja! Ehkä sarjan paras tai toiseksi paras, saattaa hävitä Eragonille. :D
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Perillinen

Christopher Paolini Julkaistu: lokakuu 14, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet

Perillinen, eli Sielujen holvi. Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Sirkka Aulanko. Kannen kuva: John Jude Palencar. Sidottu, kansipaperi.

Kohtaloaan seuraava nuori Eragon ja hänen lohikäärmeensä Saphira ovat kulkeneet pitkän matkan. Edessä on vielä monta vaaraa ennen kuin unohtumaton tarina saa päätöksensä. Ovatko Eragon ja Saphira valmiita kohtaamaan Galbatorixin? Tässä taistelussa ei ole tarjolla uusia mahdollisuuksia.

Christopher Paolinin luomaa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maameren velho (Maameren tarinat, #1)Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Brisingr (Perillinen, #3)Kaukaisin ranta (Maameren tarinat, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 44 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455