Kirja-arvio: Langennut enkeli

Kirjoittanut Pikku Nälkä - 1.0

Tämän kirjan kanssa lähinnä pyörittelin silmiäni ja huokailin tympääntyneenä, tarkistaen vähän väliä että loppuuko tämä jo kohta. Pääsi ehdottomasti laimeimpien koskaan lukemieni kirjojen listalle. Alku oli tylsä, biologiapari-juttu haiskahti vahvasti twilightilta ja Patch oli pahismaisuudessaan täysin ylimenevä muka kuuma kansikuvapoika, joka ei kyllä pahemmin pisteitä kerännyt. Nora oli syystä tai toisesta aika mitäänsanomaton ja väritön, eikä perinteinen bestiskään herättänyt oikein mitään tuntemuksia. Ylipäätään koko teos toi mieleen huonon fanitarinan, eikä ainoastaan tylsien hahmojen takia, vaan myös juonen latteuden vuoksi. Eikö se kirjailija keksinyt mitään omaperäisempää? Muutamaan otteeseen laatu nousi melkein siedettäväksi, mutta ei sitten, aina sorruttiin takaisin suohon.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Langennut enkeli

Becca Fitzpatrick Julkaistu: huhtikuu 28, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Pirjo Ruti. Sidottu.

Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkään kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeän komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ikuisuus (Väristys, #3)Houkutus (Houkutus, #1)Kesytön (Susiraja, #1)Kapinalliset (Talon-saaga, #2)Lohikäärmeet (Talon-saaga, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 43 vierailijaa
Wanda
Uusin jäsen: S P
Jäseniä yhteensä: 9856