Kirja-arvio: Kahlittu

Kirjoittanut Dark Angel - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Luin tämän kirjan heti edeltävän jälkeen, sillä halusin vain lisää saada tietää :D Vaikkakin mielestäni Zoey ei ole ihanne päähenkilö, pidin kirjasta paljon. Se, että Stevie Rae ja Refaim olivat enemmän päätähtinä kuin Zoey, oli ihana piristys. Selailin jopa kirjaa eteenpäin odottaen seuraavaa kohtaa, missä heistä puhutaan. Pidän paljon tästä sarjasta, vaikkakin päähenkilö ei ole mieleeni -kuten jo mainitsinkin. Mutta edelleen kirja jäi kutkuttavaan kohtaan, ja päässäni oli vain yksi ajatus: "Haluan saada seuraavan osan." :D
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kahlittu

P. C. Cast, Kristin Cast Julkaistu: helmikuu 22, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Pimeyden kahleet on katkaistava – mutta onko olemassa valkoista ilman mustaa?

Yön talossa on pimeää. Zoey Redbird makaa vuoteellaan kuin kuollut, sillä hänen sielunsa on siirtynyt rakastetun perässä tuonpuoleiseen. Hänellä on seitsemän päivää aikaa palata, mutta syyllisyys kahlitsee hänet rajan taakse. Ainoa, joka voi auttaa, on hänen soturinsa Stark. Mutta miten ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kadotettujen sielujen kaupunki (Varjojen kaupungit, #5)Vainottu (Yön talo, #5)Aamunkoi (Houkutus, #4)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Luukaupunki (Varjojen kaupungit, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 52 vierailijaa
LordStenhammar, Pisania, Pakkis
Uusin jäsen: Elina
Jäseniä yhteensä: 8700