Kirja-arvio: Pimeyden rakastaja

Kirjoittanut Iltaneth - 1.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

En pitänyt kirjasta ja se oli alun jälkeen suuri pettymys, koska: - Päähenkilöiden parisuhde etenee aivan liian nopeasti. - Kolmiodraama-aineksia ja exiä ei hyödynnetä ei sitten millään tavalla. - Päähenkilönainen on niin kaunis, että joka ikinen mies himoaa häntä. - Päähenkilömies on niin komea, ettei siihen voi olla rakastumatta. - En yksinkertaisesti pitänyt henkilöiden nimistä. - Pahis on tylsä ja hyödytön, ei tapahdu mitään. - Kukaan ei pistä mitään esteitä päähenkilöparin yhdessäolon tielle. - Wrathin pitäisi olla sokea, mutta välillä tuntuu näkevän oikein hyvin. Ei kovin uskottavaa. - Luulin Wrathia kovikseksi, mutta onkin ärsyttävän pehmo. - Tottakai päähenkilön pitää olla vamppi, joka pystyy kävelemään päivänvalossa. - Ei minkäänlaista juonta, pelkkää parisuhteen ja omien himojen puintia puolin ja toisin. - Se vähäinenkin jännitys lässähti todella nopeasti. Ainoa, mistä tykkäsin, oli kirjoitustyyli. Vilkaisen seuraavaa kirjaa ihan vain nähdäkseni, onko se yhtä huono kuin tämä. Seksikohtauksista pitää jopa sanoa, että ne oli kirjoitettu hyvällä maulla eivätkä olleet liian ällöjä jopa siveellisemmän lukijan mieleen.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pimeyden rakastaja

J. R. Ward Julkaistu: maaliskuu 2, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Marke Ahonen. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Tämä on salaisen veljeskunnan aluetta – kuuden vampyyrisoturin, jotka ovat lajinsa viimeiset puolustajat. Kukaan heistä ei nauti vihollistensa tuhoamisesta yhtä paljon kuin Wrath, Mustan Tikarin Veljeskunnan johtaja.

Maapallon viimeinen puhdasverinen vampyyri, Wrath, hautoo ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)Rakastaja – vihdoinkin (Mustan tikarin veljeskunta, #11)Koston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #5)Paljastettu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 31 vierailijaa
KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376