Pimeyden rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta #1) - J. R. Ward2

Kirja-arvio :: Pimeyden rakastaja

Kirjoittanut Iltaneth

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

En pitänyt kirjasta ja se oli alun jälkeen suuri pettymys, koska: - Päähenkilöiden parisuhde etenee aivan liian nopeasti. - Kolmiodraama-aineksia ja exiä ei hyödynnetä ei sitten millään tavalla. - Päähenkilönainen on niin kaunis, että joka ikinen mies himoaa häntä. - Päähenkilömies on niin komea, ettei siihen voi olla rakastumatta. - En yksinkertaisesti pitänyt henkilöiden nimistä. - Pahis on tylsä ja hyödytön, ei tapahdu mitään. - Kukaan ei pistä mitään esteitä päähenkilöparin yhdessäolon tielle. - Wrathin pitäisi olla sokea, mutta välillä tuntuu näkevän oikein hyvin. Ei kovin uskottavaa. - Luulin Wrathia kovikseksi, mutta onkin ärsyttävän pehmo. - Tottakai päähenkilön pitää olla vamppi, joka pystyy kävelemään päivänvalossa. - Ei minkäänlaista juonta, pelkkää parisuhteen ja omien himojen puintia puolin ja toisin. - Se vähäinenkin jännitys lässähti todella nopeasti. Ainoa, mistä tykkäsin, oli kirjoitustyyli. Vilkaisen seuraavaa kirjaa ihan vain nähdäkseni, onko se yhtä huono kuin tämä. Seksikohtauksista pitää jopa sanoa, että ne oli kirjoitettu hyvällä maulla eivätkä olleet liian ällöjä jopa siveellisemmän lukijan mieleen.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Pimeyden rakastaja

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Marke Ahonen. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Tämä on salaisen veljeskunnan aluetta – kuuden vampyyrisoturin, jotka ovat lajinsa viimeiset puolustajat. Kukaan heistä ei nauti vihollistensa tuhoamisesta yhtä paljon kuin Wrath, Mustan Tikarin Veljeskunnan johtaja.

Maapallon viimeinen puhdasverinen vampyyri, Wrath, hautoo kostoa tappajille, jotka murhasivat hänen vanhempansa kauan sitten. Wrath saa kuitenkin muuta ajateltavaa, kun hänen luottosoturinsa saa surmansa. Tältä jää puoliverinen tytär, Beth, jolla ei ole aavistustakaan synkästä verenperinnöstään eikä siitä, mitä kohtalo on hänen varalleen tarjoamassa. Wrathin on johdatettava tyttö kanssaan epäkuolleiden maailmaan…

Bethiä kalvaa kummallinen, ennenkokematon levottomuus. Hänen on mahdotonta vastustaa vaarallisen houkuttelevaa miestä, joka ilmestyy yöllä hänen luokseen outo palo silmissään. Miehen tarinat veljeskunnasta ja verestä pelottavat Bethiä, mutta hänen kosketuksensa sytyttää nälän, joka on tuhota heidät molemmat.

Pimeyden rakastaja
on ensimmäinen osa suuren suosion saavuttaneesta Black Dagger Brotherhood -sarjasta.