Kirja-arvio: Ennustus

Kirjoittanut Vallu - 4.0

Kirja ei mielestäni yltänyt sarjan edellisten osien tasolle, mutta arvosana on kuitenkin jotain 3 ja 4 väliltä. Kirja oli välillä pitkäveteinen, kun jouduttiin vaeltamaan paikasta toiseen. Pitkistä etäisyyksistä johtuva tietojenvälityksen hankaluus oli välillä ärsyttävää ja teki oikeasti mieli huutaa, jos jokin tärkeä asia oli joiltain pimennossa. Kirjassa parasta oli seurata Jackin kasvua shekin avstuksella. Yksi asia kuitenkin ärsyttää... Nimittäin se, etten ainakaan ole kuullut jatkosta, vaikka kirja jäi selkeästi kesken. Kirjailija on nyt jättänyt liikaa oman mielikuvituksen varaan.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Ennustus

Laura Gallego García Julkaistu: elokuu 23, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Satu Ekman. Sidottu, kansipaperi.

"Vain yksisarvinen ja lohikääme pystyvät kukistamaan Ashranin ja shek avaa heille portin” – IDHUNIN PROFETIA

Velho Ashran Nekromanti on kaapannut vallan Idhun-planeetalla ja ajanut kansalaiset pakoon Maahan. Sinnikäs vastarintaliike, johdossaan soturiprinssi Alsan ja velho Shail sekä kaksi Maan lasta: koulutyttö Victoria ja vanhempansa menettänyt 13-vuotias Jack, ei kuitenkaan luovuta ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Helsingin allaNevermoor: Morriganin koetukset (Nevermoor, #1)Mitä huominen tuo tullessaanVäristys (Väristys, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
Fievre
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376