Ennustus (Idhunin kronikat #3) - Laura Gallego García8

Kirja-arvio :: Ennustus

Kirjoittanut Vallu

Kirja ei mielestäni yltänyt sarjan edellisten osien tasolle, mutta arvosana on kuitenkin jotain 3 ja 4 väliltä. Kirja oli välillä pitkäveteinen, kun jouduttiin vaeltamaan paikasta toiseen. Pitkistä etäisyyksistä johtuva tietojenvälityksen hankaluus oli välillä ärsyttävää ja teki oikeasti mieli huutaa, jos jokin tärkeä asia oli joiltain pimennossa. Kirjassa parasta oli seurata Jackin kasvua shekin avstuksella. Yksi asia kuitenkin ärsyttää... Nimittäin se, etten ainakaan ole kuullut jatkosta, vaikka kirja jäi selkeästi kesken. Kirjailija on nyt jättänyt liikaa oman mielikuvituksen varaan.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Ennustus

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Satu Ekman. Sidottu, kansipaperi.

\"Vain yksisarvinen ja lohikääme pystyvät kukistamaan Ashranin ja shek avaa heille portin” – IDHUNIN PROFETIA

Velho Ashran Nekromanti on kaapannut vallan Idhun-planeetalla ja ajanut kansalaiset pakoon Maahan. Sinnikäs vastarintaliike, johdossaan soturiprinssi Alsan ja velho Shail sekä kaksi Maan lasta: koulutyttö Victoria ja vanhempansa menettänyt 13-vuotias Jack, ei kuitenkaan luovuta vaan taistelee planeetan rauhan palauttamiseksi.

Seikkailun edetessä Victoria on paljastunut Idhun-planeetan viimeiseksi yksisarviseksi, Jack viimeiseksi lohikäärmeeksi. Nuorten joukkoon on liittynyt myös Christian, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi lentävä käärme, shek. Yhdessä tuo kolmikko aikoo toteuttaa profetian ja pelastaa Idhun-planeetan velhon hirmuvallasta. Seikkailu on huima ja nuorten välillä roihuava suuren rakkauden kolmiodraama vain lisää jännitystä ja värikkäitä tapahtumakäänteitä.

Sarjan kolmas osa Ennustus paljastaa mitä tapahtui Tulihuippujen laavavirtaan pudonneelle Jackille. Edessä on järisyttävä taistelu ja lopulta Victoria joutuu päättämään, valitseeko elämän Jackin vai Christianin rinnalla.