Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Jo heti ensimmäisen kirjan luettuani olin vakuuttunut siitä, että tästä Myyttihovi sarjasta tulisi todella mielenkiintoiset elokuva sovitukset. Mutta toisaalta taas, niin... Luin Demonivankilan avaimet todella nopeasti, koska en malttanut laskea kirjaa kädestäni. Onhan se ikävää, että kirja jäi viimeiseksi, mutta jos sarjaa olisi vielä pitkitetty, olisi siitä ehkä tullut jo liian pitkä. Tämä kirja oli mahtava, kuten edeltäjänsäkin, vaikka tästäkin löytyy ärsyttäviä asioita (kuten kaikista kirjoista, ja se on vain hyvä asia). Ensimmäiseksi, minua otti suuresti päähän, kun Kendra oli loppujen lopuksi se, joka voitti tämän demonivaltiaan - ja se kävi vielä niin nopeasti. Minä pidin ajatuksesta, että Vasilis (vaimikäseoli) oli Sethin oma miekka jota muut eivät voisi käyttää, mutta sitten se miekka menee tykkäämään enemmän Kendrasta. Olisin tahtonut, että Seth olisi kukistanut demonivaltiaan Nagi Lunan (?) ja Graulasin lisäksi. Demoneja vastaan käydyt taistelut olivat aivan liian lyhyesti kuvattuja. Tässä osassa oli valtavasti toimintaa. Mullilla oli selvästi monta hyvää ideaa ja juonenkäännettä, jotka tahtoi saada mahtumaan mukaan, ja mielestäni kokonaisuus on todella hyvä. (Pari pikkujuttua jäi häiritsemään, mutta en kiusaa teitä kertomalla niitä ;d). Sananjalka ja Raxus olivat aivan ihania. Seth, Newel, Doren ja Hugo ovat ja pysyvät aina lempihahmoinani. Suosittelen lukemaan, ehdottomasti!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Demonivankilan avaimet

Brandon Mull Julkaistu: syyskuu 22, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Maria Lyytinen. Sidottu.

”Kaikella, millä on alku, on oltava myös loppunsa.”

Kuolemattomuuden kastemaljasta voimia ammentanut Sfinksi on jo vuosisatoja vehkeillyt saadakseen haltuunsa viisi salaista taikakalua, joita tarvitaan demonivankila Zzyzxin avaamiseen. Maailmanloppu on enemmän kuin pelkkä uhka, mikäli Iltatähden kilta löytää kaksi ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pirates of the Caribbean: Salazarin kosto (Pirates of the Caribbean, #5)Viimeinen toivo (Soturikissat: Tähtien enne, #6)Liekehtivä valtaistuin (Kanen aikakirjat, #2)Kapinalliset (Talon-saaga, #2)Käärmekonnun salaisuudet (Myyttihovi, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 43 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: User Kakka
Jäseniä yhteensä: 9554