Kirja-arvio: Pimeyden valhe

Kirjoittanut Q_Black - 4.0

Jälleen kerran sai upottaa kyntensä uuteen Manalan valtiaat - pokkariin, jossa tällä kertaa oli pääosissa Gideon. Oli huvittavaa lukea miehestä, joka ei voi puhua sanaakaan totta, mutta onneksi hänen hurja vastustajansa Scarlet ymmärtää miestä. Kuten noissa aiemmissakin pokkareissa, tässäkin päästiin taas kunnolla tapahtumiin mukaan ja välillä melkein putosin kärryiltä tapahtuman tuoksinnassa. Sivujuonet olivat mielenkiintoisia ja pääparin kyräily hauskaa luettavaa, joten jälleen kerran kirjailija on onnistunut hommassaan. Ajottainen huumori oli tässä kyllä loistavaa ja sai pyrskähtelemään ääneen. Jatkoa on vielä luvassa monen pokkarin verran, joten hyvin mielenkiinnolla odotan mitä uutta juoni tuo mukanaan ja miten Valtiaiden ja Metsästäjien taistelu tulee etenemään.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Pimeyden valhe

Gena Showalter Julkaistu: huhtikuu 1, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: erotiikka

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Hanna Arvonen. Nidottu.

Manalan Valtijoiden Valheen vartija Gideon taistelee tässä tarinassa paljastaakseen totuuden. Gideonilla on kyky tunnistaa mikä tahansa valhe, joka hänen korviinsa kantautuu. Hänen ominaisuutensa joutuu kuitenkin koetukselle, kun hän kohtaa Scarletin, Painajaisten vartijan, joka väittää olevansa Gideonin kauan sitten kadonnut vaimo. Gideon ei vain satu muistamaan naista, mutta hän haluaisi muistaa ja hän ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kesytön (Susiraja, #1)Pimeyden rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #1)Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Väristys (Väristys, #1)Liekki (Liekki-trilogia, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 63 vierailijaa
Darkki
Uusin jäsen: Matti
Jäseniä yhteensä: 9885