Tämä oli aivan uskomaton kirja! Siis juoni oli loistava ja piti otteessaan koko kirjan ajan. Kirja ei missään tapauksessa toistanut itseään mitenkään, vaan onnistui tuomaan aina jotain uutta uutena päivänä ja surullistahan on, ettei muut näitä päiviä tule koskaan muistamaan. Jotkut asiat kirjassa olivat tosiaan aika karuja, joita ei välttämättä halua ajatella, olsiko itse lähtenyt mukaan kiusaamiseen? Loppu oli aika surullinen sinäänsä, mutta miten se voisikaan olla kovin onnellinen, kun päähenkilö kuolee jo ensimmäisen luvun loputtua. Lauren Oliver on kyllä aivan uskomaton kirjailija, sen olen huomannut nyt kun olen muutamia hänen kirjojaan lukenut. Loistavaa!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kuin viimeistä päivää

Lauren Oliver Julkaistu: toukokuu 11, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: maaginen realismi, nuoret
Avainsanat: elokuva

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Tero Valkonen. Sidottu.

”Ehkä sinulla on vielä huomispäiväkin. Ehkä sinulla on vielä tuhat huomispäivää tai kolmetuhatta tai kymmenen, niin paljon aikaa että siinä voi kylpeä. Mutta joillakin meistä ei ole kuin tämä päivä. Ja totuus on, että ikinä ei voi tietää.”

Samantha Kingstonilla on elämä edessään ja maailma jalkojensa juuressa; nätti naama, syntisen makea poikaystävä ja paikka koulun parhaissa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

KuplaKarikkoPilvilinnaPuolikas MagretaEnsimmäiset (Viimeinen illuusio, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 42 vierailijaa
Jouni
Uusin jäsen: Ella Parviainen
Jäseniä yhteensä: 9445