Kirja-arvio: Jääsielu

Kirjoittanut karlglogauer - 5.0

Hämmästyttävän korkeatasoinen debyytti! Verentahrimasta alusta kehkeytyy vaikuttavan filosofinen ystävyyden- ja rakkaudenkuvaus. Tärkeä osa kirjan tematiikkaa on myös valtasihteiden ja ennakkoluulojen käsittely sekä kostonkierteen katkaisun mahdollisuus - kypsää pohdintaa, uskottavaa mielenliikkeiden ja eroottisten tuntemusten kuvausta. Paras kotimainen esikoisteos, jota tältä saralta olen vuosiin saanut lukea. Nautittava paketti, jonka viimeistelee tyylikkään rosoinen graafinen ulkoasu.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Jääsielu

Sonja Kinnunen Julkaistu: huhtikuu 1, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, historia
Avainsanat: kotimainen, noidat

Ulkoasu: Marja-Leena Muukka. Sidottu.

Kuvastaja-palkintoehdokas 2013.

Kuningas pelkää henkensä puolesta. Jääsieluksi kutsuttu murhaaja on tappanut jo satoja ihmisiä, aina miehiä. Kuninkaalla on syytäkin uskoa Jääsielun julmiin aikeisiin, koska se on hänen omaa lihaa ja vertaan. Taitavin palkkamurhaajista on Sebastian Eckhel. Hänen tarvitsisi vain etsiä kaltaisensa, toinen tunteeton tappaja, ja työntää miekka hänen sydämeensä muhkeaa palkkiota vastaan. ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sammon ryöstö (Nicholas North, #2)Myrskynmetsästäjä (Tarinoita Maan reunalta, #2)Verikosto eli unohdetun kertomusRoutamieliAnsa (Mahtavat 12, #2)
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Jimi Vuori
Jäseniä yhteensä: 9742