Kirja-arvio: Tuli

Kirjoittanut rudi92 - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Jostain syystä tämä toinen osa oli ehkä jopa parempi kuin eka. Se kuinka tytöt joutuivat turvautumaan toisiinsa, oli todella koskettavaa. Ja vaikka Ida olikin alussa todella ärsyttävä, niin hänestäkin oli helppo pitää loppua kohden. Yllätyin siitä, etten tuntenut iloa, kun Ida kuoli. Olin jotenkin arvellut, että se olis helpotus, mutta loppujen lopuksi se oli todella surullinen kohtaus. Juoni oli todella hyvä. Ärsyttävää oli totta kai positiivinen Engelsfors yhdistys, niin kuin oli tarkoituskin. Ja toivon todella että Erik saa oikein kunnolla turvalleen :) Odotan innolla sarjan kolmatta osaa. (Ja Erikin turpaan saamista) :):)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tuli

Mats Strandberg, Sara B. Elfgren Julkaistu: huhtikuu 16, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Riie Heikkilä. Kansi ja taitto: Samppa Ranta. Sidottu.

Engelsforsia piinaa poikkeuksellinen kuumuus. Valitut ovat odottaneet peloissaan demonien seuraavaa siirtoa, mutta tällä kertaa vaara uhkaa kaupunkia täysin uudelta taholta. Paha on palannut Engelsforsiin.

Valitut tulevat yhä läheisimmiksi toistensa kanssa ja joutuvat taas kerran huomaamaan, ettei edes magia pysty tuomaan helpotusta onnettomaan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjojen kaupungit IV–VITuhkakaupunki (Varjojen kaupungit, #2)Taivaallisen tulen kaupunki (Varjojen kaupungit, #6)Varjojen kaupungit I–IIIPuoliksi villi (Half Bad -trilogia, #2)
Paikalla 2 jäsentä ja 87 vierailijaa
Eija, rudi92
Uusin jäsen: Viola OwO
Jäseniä yhteensä: 8860