Kirja-arvio: Kohtalon perilliset

Kirjoittanut Shenny - 5.0

Mä tykkäsin ihan hirveesti. Koin surua ja vihaa, mutta niistä huolimatta ihan mahtava kirja. Luin juuri äsken loppuun ja oon ihan kadoksis nyt, kun ei oo enää luettavaa. Oon lukenu jokase osa ja voin vaa sanoo et "Millos luetaa uuestaa?" :D Oon jo aatellu ostavani kaikki itelleni ni voin lukee uuestaa ja uuestaa. ((: Ei viiti aina kirjastosta lainata. ;D Ja kuten varmaan nimestänikin huomaatte, lempihahmoni on itse Darren Shan, ja hänen lisäkseen tykkään tosi paljon myös Stevestä, jota sitten taas myös vihaan. :3 Ristiriitaa syntyy mun homo-mielen ja "todellisuuden" kanssa. :D Darren Shanista on tullu mun esikuva -- se menee vaik läpi tulen ja veden jos se jotai päättää! Eikä välitä pikku naarmuista (tai isoista haavoista) :'3 Ps. Olen tyhmä ja tiedän sen, mutta ei tarvitse sanoa mulle mitään. c:
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kohtalon perilliset

Darren Shan Julkaistu: toukokuu 21, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Kaijamari Sivill. Sidottu.

Kuinka päättyy vampyyriprinssi Darren Shanin tarina?

Edessä on vampyyriprinssi Darren Shanin ja hänen arkkivihollisensa Steve Leopardin lopullinen välienselvittely. Lapsina Darren ja Steve olivat ystäviä, mutta kaikki muuttui sen jälkeen, kun he menivät katsomaan Friikkisirkusta. Darren päätyi vampyyrien maailmaan, Steve vampaneesien ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uusi aika 2: Varjosielut (Vampyyripäiväkirjat, #6)Varjojen vangit (Darren Shanin tarina, #11)Vampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)Taistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)Sielujen järvi (Darren Shanin tarina, #10)
Paikalla 3 jäsentä ja 35 vierailijaa
Thialfi, Pisania, User Kakka
Uusin jäsen: User Kakka
Jäseniä yhteensä: 9554