Kirkas tähti (Kuolemattomat #5) - Alyson Noël8

Kirja-arvio :: Kirkas tähti

Kirjoittanut layla

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Odotin tältä kirjalta paljon, mutta harmi vain, että se ei täyttänyt odotuksiani. Koko kirja käsitteli lähinnä vain sitä, kuinka Ever saisi purettua hänet ja Damenin erottavan taian, miten hän toimisi Juden ja Havenin kanssa. Kirjaa oli jotenkin turhauttavaa lukea, kun tuntui, että tarina junnasi paikallaan. Oikeasti, kuinka kauan kirjailija aikoo jatkaa tuolla samalla kaavalla? Eikö taikaa saada milloinkaan purettua? Nimittäin tuntuu siltä. No, seuraavan kirjan kuitenkin luen, kun se on kai viimeinen. Toivottavasti se olisi sitten hyvä loppuhuipennus tälle sarjalle, kun kerran tämä osa oli vähän niin ja näin.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Kirkas tähti

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Sirpa Meripaasi. Sidottu.

Paras ystäväsi tuntee kaikki salaisuutesi ja heikkoutesi - mitä tapahtuisi, jos hänestä tulisikin pahin vihollisesi?

Everin paras ystävä, kuolemattomaksi tullut Haven, ei anna Everille anteeksi poikaystävänsä kuolemaa. Hän janoaa kostoa ja aikoo Everin lisäksi tuhota myös Damenin ja Juden. Aseenaan hän käyttää Damenin menneisyydestä urkkimaansa pimeää salaisuutta. Everin on selätettävä epäilyksensä ja löydettävä piilossakin olleet voimansa voidakseen pelastaa rakkautensa, mutta ennen kaikkea oman, Damenin ja Juden hengen. Voiko jo vuosisatoja kestänyt rakkaus voittaa uudet esteet?

Amerikkalaisen Alyson Noëlin menestyssarjasta on aiemmin suomennettu Punaiset tulppaanit, Sininen kuu, Varjojen maa ja Musta liekki. Kirjoja on julkaistu jo 35 maassa, ja sarjan elokuvaoikeudet on myyty Summit Entertainment –filmiyhtiölle, joka on myös Twilightin tuottaja.