Kirja-arvio: Taian oppitunnit

Kirjoittanut ms85 - 4.0

Kirja oli niinkuin ensimmäinen mielenkiintoinne täynnä toimintaa, sekä Valek hiukan enemmän mukana tässä kirjassa ehkä hiukan enemmän tuota romantiikkaakin mutta ei kannata toiveita nostaa liian ylös sitä odotellessa. Kirja ei missään nimessä ollut pitkästyttävä ja niinkuin ensimmäinen se tuli myöskin luettua aikas tiiviiseen tahtiin. Ensimmäisen osan luin suomen kielellä loput Englanniksi (siis mitä niitä oli muutama sivu kirja). Mutta tykkään tästä sarjasta todella paljon.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Taian oppitunnit

Maria V. Snyder Julkaistu: huhtikuu 1, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Yelenan oppiaika on päättynyt ja nyt taikuuden olisi aika näyttää voimansa kuolemankin edessä. Yelenalla on vain yksi mahdollisuus: paeta Sitiaan, valtakuntaan, jossa hän aikoinaan syntyi.

Taian oppitunnit on laitettava toteen, mutta kaikki on muuttunut Sitiassa. Yelena on muukalainen jopa omalle perheelleen. Huolia aiheuttavat myös Yelenan taikuuden uudet ominaisuudet ja veli, joka paheksuu kotiin ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Caapparin kääty (Roistoakatemia, #1)Tuulen nimi (Kuninkaansurmaajan kronikka, #1)Taru sormusten herrastaValtaistuinpeli (Tulen ja jään laulu, #1)Fullmetal Alchemist
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
haplotus
Uusin jäsen: Laura Kantosaari
Jäseniä yhteensä: 9873