Kirja-arvio: Tuli

Kirjoittanut Emmashadow - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Ihana ja mahtava kirja. Tästä onkin kai tekeillä elokuva. Pakkohan se on katsoa. Ykkösessä kuolleen Rebeckan elementti oli tuli, joten salaa toivoin Rebeckan henkiin heräämistä ;). Ja tässä kirjassa se jos mikään ei olisi mahdoton asia. Suosittelen lukijoille! Ihania suhteita ja koukuttavan vaikeaa elämää, jonka sisästä kuitenkin pilkahtaa pieni toivon ripe, josta päähenkilöt pitävät tiukasti kiinni. Vetävät lukijan mukaansa! Paljon parempi mitä takakansi antaa ymmärtäa, joten lukekaa :) Välillä sitä toivoo että kirjan henkilöt olisivat oikeasti totta, koska seuraavassa hetkessä ''oletkin'' kuin osa heitä...
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tuli

Mats Strandberg, Sara B. Elfgren Julkaistu: huhtikuu 16, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Riie Heikkilä. Kansi ja taitto: Samppa Ranta. Sidottu.

Engelsforsia piinaa poikkeuksellinen kuumuus. Valitut ovat odottaneet peloissaan demonien seuraavaa siirtoa, mutta tällä kertaa vaara uhkaa kaupunkia täysin uudelta taholta. Paha on palannut Engelsforsiin.

Valitut tulevat yhä läheisimmiksi toistensa kanssa ja joutuvat taas kerran huomaamaan, ettei edes magia pysty tuomaan helpotusta onnettomaan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ruska (Kuura-trilogia, #3)Kajo (Kuura-trilogia, #2)Piiri (Engelsfors-trilogia, #1)Varjojen kaupungit I–IIIYliluonnollisesti (Paranormaali, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 53 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Milana Nerg
Jäseniä yhteensä: 9005