Kirja-arvio: Rajalla

Kirjoittanut Reta Anna Maria - 3.0

Parempi kuin edeltäjänsä. Minua on kiinnostanut sarjassa yhteiskunta, sen historia ja hahmojen historia, eikä kolmiodraama, johon valitettavasti keskityttiin trilogian aloitusosassa liikaa. Toisessa osassa kolmiodraamasta on päästy yli ja aletaan paneutua enemmän niihin ongelmiin, joihin mielestäni kirjasarjan pitäisikin keskittyä. Kirjassa on muutama mukavan yllättävä juonenkäänne, mutta joitain tapahtumia pystyi aavistamaan liian helposti edeltä. Kolme tähteä, sillä vaikka juonesta pidin, kieli on tökkivää ajoittain.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Rajalla

Ally Condie Julkaistu: toukokuu 29, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Kaisa Kattelus. Sidottu, kansipaperi.

Vaikuttavan trilogian odotettu toinen osa jatkaa tulevaisuuden yhteiskuntaan sijoittuvaa kiehtovaa tarinaa. Cassia matkaa ulkoprovinsseihin etsimään Ky'ta, mutta tämä on karannut ja jättänyt jälkeensä vain muutamia vihjeitä. Etsintäretkellään Cassia kohtaa uusia ystäviä ja liittolaisia ja joutuu kyseenalaistamaan kaiken mihin siihen asti on uskonut.

Yhteiskunnan unelmapoika Xanderkaan ei ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tarkoitettu (Tarkoitettu-trilogia, #1)Ainoa (Valinta-sarja, #3)Requiem: Rakkaus palaa (Delirium-trilogia, #3)Halki ikiyön (Paljaan taivaan alla, #2)Routasisarukset (Routasisarukset, #1)
Paikalla 57 vierailijaa
Uusin jäsen: Luljeta Buxhovi
Jäseniä yhteensä: 9558