Kirja-arvio: Ennustus

Kirjoittanut HourglassEyes - 3.0

Hiukan liian pitkäksi venähtää tämä kolmas kirja Idhunista ja on paikoittain hieman puisevaa luettavaa. Herää vain kysymys johtuuko puisevuus siitä, että Garcia on todellakin kirjoittanut sen verran huonoa tekstiä vai onko käännöksessä alkuperäiskielestä, mokattu pahasti? Myös päähahmojen välinen kolmiodraama ärsyttää ja olenkin samaa mieltä kuin Q_Black arviossaan ettei kolmikon rakkaus tunnu "oikealta". Toivottavasti tämä tilanne viimeinkin korjaantuu neljännessä osassa, sillä toistaiseksi Idhunin Kronikat on jaksanut kiinnostaa juuri tarvittavasti halutakseen lukea seuraavan osan tarinaan. Mutta mikäli neljäs osa ei edelleenkään tuo selkeyttä hahmoihin ja enemmän vetovoimaa tekstiin voi olla että kiinnostuksen kamelin selkä napsahtaa lopullisesti poikki.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Ennustus

Laura Gallego García Julkaistu: elokuu 23, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Satu Ekman. Sidottu, kansipaperi.

"Vain yksisarvinen ja lohikääme pystyvät kukistamaan Ashranin ja shek avaa heille portin” – IDHUNIN PROFETIA

Velho Ashran Nekromanti on kaapannut vallan Idhun-planeetalla ja ajanut kansalaiset pakoon Maahan. Sinnikäs vastarintaliike, johdossaan soturiprinssi Alsan ja velho Shail sekä kaksi Maan lasta: koulutyttö Victoria ja vanhempansa menettänyt 13-vuotias Jack, ei kuitenkaan luovuta ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

VeritaikaSalaisuuksien metsä (Soturikissat, #3)Pimeys laskeutuu (Selviytyjät, #3)Pronssiavain (Magisterium, #3)Pitkätähden kosto (Soturikissat-erikoisseikkailut, #6)
Paikalla 45 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376