Kirja-arvio: Korpinmusta

Kirjoittanut Arwina - 3.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tämä kirja sattui mukaan, kun minuun iski kauhea vampyyrivimma. Lainasin kasan kaikenlaisia vampyyrikirjoja ja aloitin tästä. Lukiessani, että tämä sarja on ollut huippusuosittu niin luulin, että se olisi jotain parempaa. 1. Kirjan henkilöt olivat laimeita, (jotkut) vailla kiinnostavaa persoonallisuutta, yksipuolisia ja tyypillisiä. 2. Päähenkilö... Lapsellinen, pinnallinen, kaikin puolin ärsyttävä. Juuri sellainen ihminen jota vihaan. 3. Tapahtumat. No mitkä tapahtumat. Stefan hyökkäilee ihmisten kimppuun. Elena on olevinaan jotain. Varis seuraa joka paikaan(!). Ei hyvä. 4. Liian vähän fantasiaa... Olisin toivonut enemmän vampyyreita. 5. Muistitti aika paljon Langennutta Enkeliä. Paitsi jälkimmäinen oli parempi. Näissä kirjoissa on samanlainen rakkaustarina. Minuun ei iskenyt, mutta kannattaa lukea jos tykkää.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Korpinmusta

L. J. Smith Julkaistu: joulukuu 14, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuoret
Avainsanat: tv-sarja, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 1991. Suomentanut Joel Kontro. Sidottu.

Rakkaus on hengenvaarallista Vampyyrisarjojen kulttiklassikko viimeinkin suomeksi

Suosittu Elena tapaa koulussa mystisen Stefanin ja tietää olevansa mennyttä. Kohtalokkaan rakkauden myötä paha hiipii Fell´s Churchin pikkukaupunkiin. Myös Stefanin kostonhaluinen veli Damon ilmestyy ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uusi aika 2: Varjosielut (Vampyyripäiväkirjat, #6)Taistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Sielujen järvi (Darren Shanin tarina, #10)Kohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)
Paikalla 40 vierailijaa
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376