Luolamies Lontoossa (Doctor Who #1) - Gareth Roberts6

Kirja-arvio :: Luolamies Lontoossa

Kirjoittanut Luinwen

Suomennoksessa oli omia omituisuuksiaan, mutta muuten hyvä kirja. Kaikki sarjaa katsoneet varmasti pitävät myös näistä kirjoista; muille kirja ei luultavasti niin kamalasti aukea. Tässäkin huomasi hieman haaskattua potentiaalia. Hahmoihin ei paljoa syvennytty, vaikka siihen olisi ollut hyvin mahdollisuuksia.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Luolamies Lontoossa

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Lotta Toivanen. Esipuhe: Jukka Halme. Sidottu.

Miten ihmeessä aito neandertalinihminen on päässyt viettämään iltaansa lontoolaiseen diskoon? Kuinka karvainen sukulaisemme on matkustanut 28 000 vuotta ajassa eteenpäin – ja voiko hänet palauttaa takaisin? Myös tohtori Who ja hänen matkakumppaninsa Rose kohtaavat yöelämän väriläiskän, joka johdattaa heidät oudon mysteerin jäljille. Poliisikojuksi naamioitu Tardis-aikakone kuljettaa heidät kohti kivikauteen asettunutta yhteisöä, jossa juonitaan järkyttävää hanketta muinaisihmisten päänmenoksi. Jokainen kivi on käännettävä, ennen kuin salaisuudet saadaan päivänvaloon…

Doctor Who on brittiläisen televisiohistorian rakastetuimpia sarjoja ja saapuu viimein myös Suomeen syksyllä 2006. Kulttimaineen saaneeseen scifi-sarjaan perustuvat Doctor Who -kirjat ovat itsenäisiä seikkailuja, joita ei tulla näkemään televisiossa.