Pimeyden hetki (Soturikissat #6) - Erin Hunter10

Kirja-arvio :: Pimeyden hetki

Kirjoittanut Inactive

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Ruoskaa kävi sääliksi. Suomeksi käännettyjen kirjojen kanssahan ei tule siis ilmi Ruoskan ja Tiikeritähden yhtenevyyttä ja Ruoskan katkeruutta häntä kohtaan. Minusta Tiikeritähti kuolema oli oikeutettu teko Ruoskalta. Tiikeritähti oli kuitenkin aiheuttanut vain pahaa ja tappanut useita kissoja, yli sen yhdenksän hengen, mitä hän sai. Ensimmäisen kauden huipentuma, eli ehkä parhain kirja ensimmäiseltä kaudelta.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Pimeyden hetki

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Vesa-Matti Paija. Sidottu.

Pimeyden hetki koittaa Myrskyklaanille, kun Tiikeritähden vallanhimo syöksee metsän hirvittävään vaaraan. Jotta Tulisydän voisi pelastaa ystävänsä, hänen täytyy ymmärtää Tähtiklaanin pelottava ennustus:

”Neljästä tulee kaksi.
Leijona ja tiikeri kohtaavat taistelussa,
ja metsä hukkuu veren valtaan.”

On enteiden täyttymisen ja sankaruuden aika...

Warrior Cats -kirjoilla on maailmalla miljoonia lukijoita, ja sarja on käännetty jo 20 kielelle. Pimeyden hetki on sarjan kuudes osa.

”Kirjailija on luonut kiehtovan ja monitahoisen maailman, jossa on rikas tarusto ja miellyttävä nuori sankari.” – School Library Journal

”Täynnä jännitystä.” – Booklist, review journal of the American Library Association

”Toiminnantäyteinen seikkailu. Miellyttää vastustamattomasti jokaista, joka on joskus ihmetellyt, mitä mahtavia unelmia perhekissan mielessä mahtaakaan kummitella.” – Publisher’s Weekly