Itselläni otti hieman aikaa tämän kirjan lukeminen, vaikka hyvä kokonaisuus olikin. Juoni oli mielenkiintoinen ja erilaisia käänteitä löytyi. Toisissa kohdissa tämä kirja kuitenkin tökki, ja lukeminen jäi vähemmälle. Ne kohdat jossa joku hahmoista on asenteella ”Kukaan muu ei osaa, eikä ymmärrä mitään, vaan minä olen ainoa joka osaa ja ymmärtää kaiken.” on hieman häiritseviä. Mutta kuten aikaisemmin sanoin kokonaisuutena idea ja juoni oli hyvä. Tuossa kuitenkin jo jatko-osa odottaa pöydällä lukemista, joten kyllä nuo kolme ensimmäistä kirjaa sen verran koukutti.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Varjojen kaupungit I–III

Cassandra Clare Julkaistu: kesäkuu 24, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, kokoelma, nuoret
Avainsanat: elokuva, ihmissudet, tv-sarja, vampyyrit

Suomentanut Terhi Leskinen. Sidottu. Sisältää kirjat Luukaupunki, Tuhkakaupunki ja Lasikaupunki.

Hauska, tummasävyinen, seksikäs – tulikuuman Varjojen kaupungit -menestyssarjan kolme ensimmäistä osaa yksissä kansissa.

15-vuotias Clary Fray joutuu outojen tapahtumien todistajaksi, kun nuori poika surmataan newyorkilaisella klubilla. Clary huomaa näkevänsä jotain, mitä muut eivät näe: varjometsästäjiä ja muita ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuhkakaupunki (Varjojen kaupungit, #2)Lasikaupunki (Varjojen kaupungit, #3)Langenneiden enkelten kaupunki (Varjojen kaupungit, #4)Varjojen kaupungit IV–VITaivaallisen tulen kaupunki (Varjojen kaupungit, #6)
Paikalla 2 jäsentä ja 57 vierailijaa
Emppu, HourglassEyes
Uusin jäsen: Saba Nadew
Jäseniä yhteensä: 9730