Halu (Langenneet enkelit #1) - J. R. Ward6

Kirja-arvio :: Halu

Kirjoittanut Elys

Kun päättää lukea taas yhden Wardin kirjoista, tietää kyllä mitä saa. Ensinnäkin langenneet enkelit sarja sijoittuu samaan miljööseen kun sen sisarsarja ja samalla se onnistuu olemaan myös lähempänä realismia kuin mustan tikarin veljeskunta. Myös aina yhtä ilahduttavaa on se, että monta Wardin kirjaa englanniksi lukeneena, onnistuu suomennoksetkin säilyttämään sen alkuperäisen härskin kielenkäytön, jota Ward viljelee. Toisaalta kun Wardin kirjoja on lukenut yli viisi kappaletta niin tietää aina perusjuonen ja pakollisia seksikohtauksia on aina yli kolme. Kyseisessä kirjassa oli kuitenkin paljon hyvää, nimittäin Jim Heron. On ilo lukea muistakin kuin äidin kullanmuruista, vaikka Wardin kirjoissa ulkonäkö pysyykin melko muuttumattomana tekijänä.. Aloin myös lopulta lämpenemään Vinille kun saatiin ensin muutama särö imagoon. Davina ja Marie-Terese puolestaan jäivät mielestäni keskinkertaiseksi hahmoiksi, enkä juurikaan välittänyt kummastakaan. Etenkin Davinan suhteen toivon parannusta tai kirjasarjan kahlaamisesta tulee tuskien taival. Heronin avulla kuitenkin jaksaa pitkälle. Kirja oli myös suhteessa melko pitkä siihen nähden, että suurin häppeninki taisi tapahtua viimeisten sadan sivun aikana ja alku oli toisaalta hieman hitaasti käyntiin lähtevä. Kirja ei ollut paras lukemani muttei myöskään huonoin ja sarjan aloitusosaksi se kuitenkin oli melko onnistunut teos. Seuraavan osan kimppuun siis.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Halu

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Tanja Kielinen. Nidottu.

Mustan tikarin veljeskunta -vampyyrisarjan kirjoittajalta: Langenneet enkelit -sarjan ensimmäinen osa!

Jim Heron ei tiedä paljoakaan vapahduksesta – hänen erikoisalaansa on kosto, ja hänelle synti on suhteellinen käsite. Kaikki muuttuu, kun hänestä tulee langennut enkeli ja hänelle annetaan tehtäväksi pelastaa seitsemän ihmissielua seitsemältä kuolemansynniltä. Eikä epäonnistuminen tule kyseeseen.

Vin di Pietro on täydellisen omistautunut työlleen – kunnes kohtalo puuttuu peliin kovapuheisen, Harrikalla ajavan pelastajan hahmossa sekä naisen, joka saa Vinin kyseenalaistamaan kohtalonsa, järkensä ja sydämensä. Kun ikiaikainen paha on valmiina vaatimaan Viniä itselleen, täytyy hänen ryhtyä yhteistyöhön langenneen enkelin kanssa valloittaakseen rakastettunsa – ja pelastaakseen oman sielunsa.