Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Ihana kirja ja kivan pitkä. Takakansi teksti oli aivan järkyttävän tyrmäävä, mutta hyvä. Karou on ihana, mutta on surullista että se yrittää vihata Akivaa. Ja se kun Akiva huomasi että Karou ei enää rakasta sitä oli sydäntä särkevää. Onneksi Akiva ja sen sisarukset yrittivät auttaa kimeerejä. Thiagon, valkoinen Susi, valehteleva nilkki oli tosi ärsyttävä ja inhottava jota olis saanut potkia persuksille. Ziri oli ihana vaikka vaikuttikin vähän poikamaiselta, harmi vaan että se oli ihastunut Karouhun jonka sydän kuuluu Akivalle. Zuze ja Mik oli söpöjä ja mahtavaa oli, että Issa palasi Karoun tueksi. Hazaelin kuolema oli surullinen yllätys. Ja oli kauheeta, että kaikki halusivat sotaa ja Karou ja Akiva olivat lähes ainoita joilla oli vielä toivoa paremmasta. Ja loppu oli kiva ja nyt oottelen innoissani mitä seuraava kirja tuo tullessaan!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Aika taistelun ja tähtivalon

Laini Taylor Julkaistu: syyskuu 8, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Helene Bützow. Sidottu, kansipaperi.

Aika taistelun ja tähtivalon jatkaa Karoun ja Akivan tarinaa täynnä salaisuuksia ja valintoja, kipua, verenvuodatusta ja tuhoa. Kerran he rakastuivat ja uskalsivat kuvitella maailman ilman sotaa. Mutta voisiko se koskaan olla totta? Voiko Akiva koskaan hyvittää tekonsa, ja kykeneekö Karou anteeksiantoon? Onko heidän murskatuilla unelmillaan toivoa?

Prahalainen taideopiskelija ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Riitasointu (Langennut enkeli, #2)Karou, savun tytär (Karou-trilogia, #1)LucianHiljaisuus (Langennut enkeli, #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 64 vierailijaa
Fievre, rudi92
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325