Kirja-arvio: Muinainen taika

Kirjoittanut Janski_ - 4.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

No joo, kirja oli muuten hyvä, mutta kun kertoja vaihteli vähän väliä Jarrodista Kateen, niin menin ihan sekaisin, että kenen näkökulmassa oltiin menossa tarinassa. Aikamatka taaksepäin...kuullostaa jännittävältä, mutta olisin kaivannut enemmän jotakin sähellystä sen kanssa, että henkilöt eivät olisikaan tienneet millaista oli elää muutama vuosisata sitten. Kaikki meni täydellisesti, niin se vähän ärsytti. Ja sitten tämä kirjan loppukohtaus, jossa Stacey ja Jessica tulee kaupalle, niin minuu mieleeni ei olisi tullut että olisin hyväksynyt tuoolaista käytöstä heti kun palasivat aikamatkalta, siis ihan niinkuiun lähdön alussa he suunnilleen vihasivat toisiaan muiden nähden, mutta reissun jälkeen kulkivat käsikädessä... :-O Mutta kyllä oli muuten juonellisesti ihan hyvä, vaikka olihan se ennalta arvattavissa, että he onnistuvat tehtävässään ja palaavat takaisin rakastuneina... Mielestäni kirja oli neljän tähden arvoinen, juuri näiden mainitsemieni asioiden takia. Ja kyllä se kannattaa lukea :)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Muinainen taika

Marianne Curley Julkaistu: 2002
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: aikamatkustus, noidat

Alkuteos ilmestynyt 2000. Suomentanut Kaisa Kattelus. Kannen typografia: Ilja Karsikas. Kannen kuva: Corbis. Sidottu.

Kun Kate näkee Jarrodin, hän huomaa heti, että Jarrodilla on outoja voimia. Suuttuessaan Jarrod saa aikaan säätilan muutoksia. Jarrod itse ei usko mihinkään yliluonnolliseen. Hän pitää Katea vain kummajaisena, niin kuin koko kyläyhteisö. Kaikesta huolimatta Kate ja Jarrod tuntevat vetoa toisiaan kohtaan.

Jarrodin perhettä ovat aina piinanneet ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Myyttihovi (Myyttihovi, #1)Selviytyjät (Intertwined, #2)PikkunoitaKultainen kompassi (Universumien tomu, #1)Keskiyö ylläni (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #5)
Paikalla 67 vierailijaa
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319