Kirja-arvio: Titaanien kirous

Kirjoittanut Kastehelmi - 5.0

Kirja oli hyvä, kuten mielestäni kaikki Rick Riordanin kirjat. Se toi uusia henkilöitä ja uutta tietoa. Harmi vain, etteivät kaikki selvinneet loppuun asti hengissä. Kirja oli mielestäni todella hyvä jatko-osa Hirviöidenmerelle. Yllätyin juonesta, kuten aina Riordanin kirjoissa. Mietin usein, kuinka paljon Riordan on nähnyt vaivaa näiden kirjojen kirjoittamiseen. Ajatelkaa nyt, pitää hankkia tietoa muinaisesta Kreikan mytologiasta, keksiä uskomattomia kertomuksia nuorten seikkailuista, liittää sinne ripaus rakkautta, hyppysellinen kuolemaa ja sitten koota nämä ainekset ja omat ajatukset kirjaksi. Mikä homma. Kun näin ajattelee, huomaa, miten vaativaa kirjoittaminen voi olla.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Titaanien kirous

Rick Riordan Julkaistu: heinäkuu 11, 2009
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: antiikin mytologia

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Sidottu.

Megaluokan seikkailusarjan kolmannessa osassa merenjumala Poseidonin poika saa tehtäväkseen ratkaista karmean ennustuksen

Newyorkilainen koulupoika Percy Jackson saa ystävältään Groverilta hätäpuhelun. Antiikin kammottavin hirviö on herännyt, eikä Grover ole ainoa, joka on vaarassa. Hirviön huhutaan pystyvän tuhoamaan jopa Olympos-vuoren, jumalten asuinsijan.

Ainoastaan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Labyrinttitaistelu (Percy Jackson, #4)Tyrannin hauta (Apollon, #4)Synkkä ennustus (Apollon, #2)Athenen merkki (Olympoksen sankarit, #3)Vaiennut oraakkeli (Apollon, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 37 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376