Kirja-arvio: Morriganin risti

Kirjoittanut Camaro - 4.0

Tekstin laatu oli sitä mitä odotin. Sujuva kerronta, hyvät dialogit ja taitavasti tauotettu. Tarinaan oli helppo hypätä mukaan. Kuitenkin oli outo lukea Robertsilta fantasiaa, vaikkakin vain matalaa fantasiaa. Goottivivahde ja kelttiläisyys miellytti, ilmeisesti vampyyrit ovat nyt muotia. Cian on mielenkiintoinen henkilöhahmo, toivottavasti häneen tutustutaan paremmin trilogian muissa osissa. Harmittamaan jäi taikuudeen huolimaton lakien suunnittelu, tuntui vähän siltä, että kaikki on mahdollista. Taikuutta lähes ilman rajoja. Morriganin rististä löytyy kaikki kaupallisuuden ainekset, fantasiaa, kaksoset, vampyyrit ja tottakai erotiikkaa. Roberts onnistuu silti välttämään tämän ansan ja luomaan tarinan, jota osaa paatuneempikin arvostaa. Tämä oli ihan pakko lukea keskeytyksettä.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Morriganin risti

Nora Roberts Julkaistu: toukokuu 29, 2007
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: aikamatkustus, noidat, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Anna Salo. Kannen kuva Corbis. Sidottu, kansipaperi. 3. painos: Loisto, 2009. Nidottu.

Fantasiatrilogian huima avaus

Hurja vampyyrikuningatar Lilith aikoo alistaa koko maailman ikeensä alle. Jumalatar Morriganin käskystä Hoyt-velho matkustaa 1100-luvun Irlannista nykypäivän New Yorkiin kokoamaan armeijaa Lilithiä vastaan. Wicca-noita Glenna, Hoytin vampyyriveli Cian, vampyyrinmetsästäjä King, prinsessa Moira sekä ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Veren imussa (Sookie Stackhouse, #4)Jumalten tanssi (Kuuden piiri, #2)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Selviytyjät (Intertwined, #2)Hiljaisuuden laakso (Kuuden piiri, #3)
Paikalla 29 vierailijaa
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451