Taikavaras (Taikavaras #1) - Sarah Prineas4

Kirja-arvio :: Taikavaras

Kirjoittanut Katjuska

Kirja oli aika pitkästyttävä ja juoni tökki, mielestäni turhaa jaarittelua ja asioiden selittämistä oli liikaa. Tämän vuoksi sain kirjan juuri ja juuri luettua. Kirjasta ei jäänyt mieleeni muuta kuin "tylsä" ja jatko-osia en aio lukea.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Taikavaras

Alkuteos ilmestyy 2008. Suomentanut Kaisa Kattelus. Kuvitus ja kannen kuvat: Antonio Javier Caparo. Sidottu, kansipaperi.

Älä koskaan varasta velholta! Seuraukset voivat olla arvaamattomat...

Connin olisi pitänyt kaatua kuolleena maahan siinä siunaamassa kun hän nappasi Ikimys Liiholasin velhokiven tämän taskusta. Mutta jostain syystä niin ei käynytkään. Ja se herätti neuvosmaagi Ikimyksen mielenkiinnon.

Velmusta taskuvarkaasta tulee velhon oppipoika, ja hän joutuu heti suuren tehtävän eteen: Ikimyksen ja hänen on saatava selville, mistä Ehtoisan maagisen kaupungin taikuuden väheneminen johtuu tai muuten kaupunkia uhkaa tuho.

Connin on myös löydettävä itselleen oma velhokivi kuukauden kuluessa voidakseen jatkaa velhon opintojaan Ehtoisan lyseossa ja Ikimyksen oppipoikana. Muussa tapauksessa hänen on palattava takaisin Illankajon kujille.

Taikavaras on fantasiaromaani, joka imaisee lukijan mukaansa heti ensi sivuilta lähtien. Huikean trilogian ensimmäinen osa vie lukijansa Illankajon ja Aamunkoin hämäräperäisille kujille, seikkailuun velhojen keskelle. Kirjan myötä lukija voi opiskella myös Ehtoisan riimuaakkoset.