Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tätä kirjaa olikin odotettu ja KAUAN. Kaksi päivää hurahti kokonaan kirjan parissa aamusta iltaan ja nyt se on luettu. Kirja oli juuri niin hyvä kuin odotinkin. Qhuinn on noussut yksiksi suosikkihahmoista ja ei pettänyt nytkään. Ainut asia mikä jäi häiritsemään oli se, miten kesken kaikki jäi sivujuonien osalta. Layla ja Xcor. Trezin kuvio. Assail ja Sola. Se että Assail lähti Solan perään ja se jäi siihen. Nytkö pitäisi odottaa vielä reilu vuosi seuraavan kirjan suomennosta? Täytyy varmaan opetella lukemaan englanniksi niin ei tarvitse odottaa kuin kevääseen.. Mutta ylitti muutoin odotukse ja nousi yhdeksi suosikeista. Tosin niitä nyt on jo puolet sarjan kirjoista.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Rakastaja – vihdoinkin

J. R. Ward Julkaistu: lokakuu 24, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

MUSTAN TIKARIN VELJESKUNTA

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Sukunsa ja aristokratian hylkäämä Qhuinn on vihdoin löytänyt paikkansa julmana taistelijana sodassa lessereitä vastaan. Myös hänen unelmansa perheestä saattaa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Uudestisyntynyt rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #10)Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #5)Koston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)Peto (Mustan tikarin veljeskunta, #14)
Paikalla 1 jäsen ja 47 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455